Pro TV, lider de audienţă cu "România, te iubesc", "X-Men" şi "Kill Bill"

Pro TV a fost lider de audienţă, duminică, cu emisiunea "România, te iubesc!" şi filmele de acţiune "X-Men: Ultima înfruntare" şi "Kill Bill: Volumul 1", informează televiziunea.

272 afișări
Imaginea articolului Pro TV, lider de audienţă cu "România, te iubesc", "X-Men" şi "Kill Bill"

Rareş Năstase/ "România, te iubesc" (Imagine: Pro TV)

Ancheta "Risipa, boala sănătăţii", realizată de corespondentul Ştirilor Pro TV Rareş Năstase, a propulsat ediţia de duminică a emisiunii "România, te iubesc!" pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor, pe toate segmentele de public.

Astfel, în intervalul orar 18.02 - 18.58, atunci când a fost difuzată emisiunea, Pro TV a obţinut, în medie, pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, 5,6 puncte de rating şi 18,5 procente din cota de piaţă, în timp ce Antena 1, următoarea clasată, a înregistrat 3,3 puncte de rating şi 10,8% cotă de piaţă.

Şi publicul din mediul urban a stat cu ochii pe Pro TV, care a înregistrat o medie de 4,8 puncte de rating şi 14,1% cotă de piaţă. Şi de această dată Antena 1, ocupa locul al II-lea.

De asemenea, duminică seară, Pro TV a difuzat două filme imbatabile - "X-Men: Ultima înfruntare" şi "Kill Bill: Volumul 1" -, care au fost pe placul românilor, astfel că televiziunea a fost lider detaşat de audienţă.

Super-eroii mutanţi cu puteri extraordinare din "X-Men: Ultima înfruntare" au condus topul audienţelor în intervalul 20.32 - 22.39 pe toate categoriile de public. Pro TV a obţinut, pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, 10,1 puncte de rating şi 22,3 procente din cota de piaţă, urmat de Antena 1, cu numai 6,3 puncte de rating şi 13,9 % cota de piaţă.

În minutul de maximă audienţă, atins la 22.34, Pro TV obţinea pe publicul său ţintă un vârf de audienţă de 13,9 puncte de rating şi 28,7 % cota de piaţă.

Şi cel de-al doilea film al serii de la Pro TV a fost pe placul celor mai mulţi români. "Kill Bill: Volumul 1" i-a ţinut în faţa micilor ecrane pe telespectatori, astfel că Pro TV a condus topul audienţelor pe toate categoriile de public şi în intervalul 22.40 - 01.05.

Pe publicul comercial, Pro TV a condus cu o audienţă medie de 7,4 puncte de rating şi 22,2 % cota de piaţă, în vreme ce Antena 1 s-a clasat a doua, cu numai 4,7 puncte de rating şi 14,2 procente din cota de piaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici