Pro TV sărbătoreşte 1 milion de prieteni pe Facebook prin campania "Friends Like Pro TV"

Pro TV sărbătoreşte 1 milion de prieteni pe Facebook prin "Friends Like Pro TV", o campanie special concepută pentru a celebra prietenia şi a le mulţumi fanilor, informează televiziunea.

657 afișări
Imaginea articolului Pro TV sărbătoreşte 1 milion de prieteni pe Facebook prin campania "Friends Like Pro TV"

Pro TV sărbătoreşte 1 milion de prieteni pe Facebook prin campania "Friends Like Pro TV"

Vedetele Pro TV se vor transforma în mesagerii prieteniei şi vor transmite diferite mesaje pentru cei care vor să-i surprindă pe cei dragi.

Mecanismul este foarte simplu: utilizatorul intră pe friends.protv.ro, se loghează utilizând contul de Facebook şi selectează vedeta Pro TV care să-i transmită mesajul prietenului său. Acesta din urmă va primi un link în "Mesajele Private", unde îşi va putea urmări urarea pe care mai apoi o va putea distribui tuturor prietenilor săi din listă.

Andreea Esca, Andi Moisescu, Cătălin Măruţă, Smiley, Pavel Bartoş, Raluca Arvat, Corina Caragea, Florin Busuioc, Mihai Petre, Jojo, Oana Cuzino şi câteva dintre celebrele personaje din "Las Fierbinţi" sunt "mesagerii" prietenilor Pro TV de pe Facebook. Urările lor… atipice le vor face cu siguranţă ziua mai frumoasă celor vizaţi şi îi va surprinde peste măsură.

Pe lângă aplicaţia care transformă vedetele în mesagerii prieteniei, Pro TV pregăteşte şi alte surprize în cadrul campaniei "Friends like Pro TV". Telespectatorii vor afla care sunt cele mai frumoase şi mai de durată prietenii ale vedetelor Pro TV, dar vor fi şi ei invitaţi să-şi povestească sau să îşi arate cele mai frumoase poveşti alături de prieteni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici