Producătoarea TV Mona Segall a renunţat la colaborarea cu Pro TV, optând pentru Antena 1

Producătoarea TV Mona Segall, realizatoare a emisiunilor "Dansez pentru tine" şi "Românii au talent" difuzate de Pro TV, va colabora cu Antena Group, unde va dezvolta formate noi, ea explicându-şi opţiunea prin "viziunea comună" legată de ceea ce înseamnă spectacol, show, entertainment, televiziune.

1221 afișări
Imaginea articolului Producătoarea TV Mona Segall a renunţat la colaborarea cu Pro TV, optând pentru Antena 1

Mona Segall

Antena Group a anunţat, printr-un comunicat, debutul colaborării cu echipa de producţie şi conţinut a Monei Segall, pe care o defineşte ca fiind "una dintre formulele-reper în divertismentul TV din România ultimilor 20 de ani", echipa urmând să dezvolte formate noi, care vor completa grila axata pe divertisment a Antenei 1.

"Televiziunea a fost întotdeauna prima mea opţiune şi aşa va rămâne! Am ales Antena 1 pentru că avem aceeaşi viziune despre ce înseamnă spectacol, show, entertainment, televiziune şi am convingerea că împreună vom crea cea mai mare platformă de divertisment de pe piaţă. Îmi doresc să fac multe lucruri frumoase aici, aducând un plus de valoare echipei de profesionişti ai Antenei!", a declarat Mona Segall, conform comunicatului.

La rândul său, Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group, îşi exprimă bucuria că "o echipă atât de valoroasă în producţia de televiziune, precum cea a Monei Segall, a ales să vină la Antena 1".

"Porţile Antenei 1 sunt mereu deschise pentru cei mai buni, iar Mona Segall face parte din această categorie de profesionişti. Chiar dacă până acum a însemnat pentru noi competiţie, nu am putut să nu admir intuiţia şi rezultatele muncii acesteia. Producţiile Monei au reprezentat mereu un impuls pentru noi, o competiţie sănătoasă. Am încrederea că alăturându-se echipei noastre, Mona Segall va avea o contribuţie importantă în pasul următor al celei mai importante platforme de divertisment de pe piaţă", afirmă Alexandrescu.

Conform comunicatului Antena Group, Mona Segall este un nume-reper în producţia de televiziune din România, realizând unele dintre cele mai populare formate TV din ultimii 18 ani.

"Audienţele-record ale emisiunilor realizate şi pasiunea pentru producţie fac din Mona Segall un nume respectat şi un profesionist desăvârşit. Este omul din spatele marilor succese precum «Ştii şi câştigi», «Dansez pentru tine» sau «Românii au talent»", se arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici