Proiecţie 3D pe pârtia Clăbucet din Predeal pentru a marca premiera "Top Gear's Top 41" în România

O proiecţie 3D pe pârtia Clăbucet din Predeal va fi organizată pe 28 decembrie, de la ora 18.00, pentru a marca premiera în România a seriei "Top Gear's Top 41", care va fi difuzată pe BBC Knowledge, din 6 ianuarie, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

161 afișări
Imaginea articolului Proiecţie 3D pe pârtia Clăbucet din Predeal pentru a marca premiera "Top Gear's Top 41" în România

Proiecţie 3D pe pârtia Clăbucet din Predeal pentru a marca premiera "Top Gear's Top 41" în România (Imagine: Ghita Porumb/Mediafax Foto)

BBC Worldwide va marca premiera "Top Gear's Top 41" pe BBC Knowledge România, printr-o proiecţie 3D pe pârtia Clăbucet din Predeal, promiţând "o experienţă unică atât pentru iubitorii de maşini, cât şi pentru împătimiţii sporturilor de iarnă". Evenimentul va avea loc pe 28 decembrie, la ora 18.00, cu ocazia deschiderii oficiale a sezonului de schi 2013-2014 din Predeal.

BBC Knowledge va difuza în exclusivitate, începând din 6 ianuarie 2014, de la ora 22.00, seria "Top Gear's Top 41", o retrospectivă a celor mai bune 41 de momente din ultimii zece ani ai programului.

"Top Gear" este cea mai urmărită emisiune auto din lume, difuzată în mai mult de 214 teritorii, cu o audienţă globală estimată la 350 de milioane de telespectatori săptămânal.

În seria de opt episoade "Top Gear's Top 41", Richard Hammond, unul dintre protagoniştii emisiunii, trece în revistă momente inedite, alese de către echipa de producţie.

De exemplu, în primul episod, telespectatorii vor revedea secvenţe precum condusul pe un vulcan activ şi călătoria prin România la bordul unor super-maşini a celor trei protagonişti ai emisiunii -Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May. Totodată, identitatea lui The Stig va fi dezvăluită.

BBC Knowledge s-a lansat pentru prima dată în 2013 în Cipru, Ungaria, România şi Slovenia. În România, televiziunea BBC Knowledge poate fi recepţionată în reţelele Romtelecom, Digi şi Orange TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici