Radu Beligan a fost distins cu "Medalia de Aur a Artelor Transilvane"

Actorul Radu Beligan a primit, marţi seară, "Medalia de Aur a Artelor Transilvane", după ce a susţinut, pe scena Palatului Culturii din Târgu Mureş, spectacolul "Confesiuni Despre Artă şi Viaţă", fiind aplaudat minute în şir de sute de persoane.

314 afișări
Imaginea articolului Radu Beligan a fost distins cu "Medalia de Aur a Artelor Transilvane"

Radu Beligan a fost distins cu "Medalia de Aur a Artelor Transilvane" (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Actorul Radu Beligan a oferit, marţi seară, pe scena Palatului Culturii din Târgu Mureş, o reprezentaţie de excepţie, în spectacolul "Confesiuni Despre Artă şi Viaţă".

La sfârşitul spectacolului, Beligan a fost aplaudat minute în şir, în picioare, de câteva sute de spectatori prezenţi, cărora le-a spus că îi iubeşte.

Actorul a fost luat prin surprindere de primarul municipiului Târgu Mureş, Dorin Florea, care a urcat pe scenă pentru a-i prinde la rever "Medalia de Aur a Artelor Transilvane", realizată manual de bijutieri autohtoni, din aur masiv, având 24 de grame şi 24 de carate.

Florea a afirmat că a oferit această distincţie a Târgu Mureşului pentru a onora o carieră de excepţie în România şi "un nume şi un reper în cultura românească".

"Râd de bucurie", a spus Beligan.

Până în prezent, "Medalia de Aur a Artelor Transilvane" a fost acordată unor personalităţi precum Florin Piersic, Richard Clayderman şi Chris Norman, de la trupa Smokie, care au fost de asemenea prezente la Târgu Mureş în ultimii ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici