Raluca Moianu: Lazarov a creat televiziunea anului 2000 în România

Raluca Moianu, care a colaborat cu Valeriu Lazarov la emisiunea tv "Iartă-mă", a declarat pentru MEDIAFAX că, din punctul său de vedere, producătorul "a creat televiziunea anului 2000 în România", definindu-l pe acesta drept "maestrul".

440 afișări
Imaginea articolului Raluca Moianu: Lazarov a creat televiziunea anului 2000 în România

Raluca Moianu: Lazarov a creat televiziunea anului 2000 în România (Imagine: Marian Hanciarec/Mediafax Foto)

"Eu cred că Valeriu Lazarov, în materie de televiziune, poate fi definit printr-un singur cuvânt: maestrul. În ceea ce mă priveşte, mi-a schimbat viaţa complet. Au fost nouă ani frumoşi de televiziune. Este o veste foarte tristă pentru mine", a declarat Raluca Moianu, care a lucrat alături de Lazarov la emisiunea "Iartă-mă".

Totodată, aceasta a subliniat că Valeriu Lazarov a creat prezentatori şi formate de televiziune în România, pornind de la principiul corectitudinii.

"El a creat câţiva prezentatori de televiziune: Raluca Moianu, Andreea Marin, Cosmin Cernat, Mircea Radu şi Dan Negru. La un moment dat, toate producţiile lui puteau să umple mare parte din săptămână, având cel mai mare rating. Lumea adora producţiile lui Valeriu Lazarov. El a creat, dacă vreţi, televiziunea anului 2000 în România. A adus formate, a creat prezentatori, a ştiut să aleagă omul potrivit la momentul potrivit. Şi astea toate pentru că la el nu au funcţionat niciodată pilele, pentru că el funcţiona pe principiul corectitudinii", a mai spus Raluca Moianu.

Producătorul de televiziune român Valeriu Lazarov a murit marţi dimineaţă, la Madrid, la vârsta de 73 de ani, din cauze naturale, potrivit informaţiilor oferite de fiul acestuia, Valerio, citat de publico.es. Trupul neînsufleţit al producătorului de televiziune va fi transportat marţi la un serviciu de pompe funebre din localitatea madrilenă Tres Cantos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici