Răzvan Ionescu - director editorial al trustului Adevărul Holding

Răzvan Ionescu este, de la 1 iulie, director editorial al trustului de presă Adevărul Holding, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii grupului de presă.

761 afișări
Imaginea articolului Răzvan Ionescu - director editorial al trustului Adevărul Holding

Răzvan Ionescu - director editorial al trustului Adevărul Holding

Din noua poziţie, Răzvan Ionescu va coordona editorial toate produsele trusului de presă Adevărul Holding.

Răzvan Ionescu a părăsit anul trecut trustul Adevărul Holding, unde a fost director executiv al diviziei de Reviste.

Funcţia de director editorial al trustului de presă a fost deţinută până anul trecut de Adrian Halpert, care, în noiembrie 2010, şi-a dat demisia din grupul de presă deţinut de omul de afaceri Dinu Patriciu.

Răzvan Ionescu lucrează în presă din 1992 şi a fost redactor-şef al publicaţiilor TV Mania, Jurnalul naţional, Evenimentul zilei şi Cotidianul.

Trustul Adevărul are în portofoliu cotidianul Adevărul, săptămânalul Caţavencii, săptămânalul Ads, tabloidul Click!, revistele OK!, Dilema veche, Dilemateca, Foreign Policy Romania, precum şi cotidianul Blik din Ucraina, colecţiile de carte de lux Adevărul, dar şi un număr mare de suplimente şi produse complementare.

Divizia internaţională a grupului mai cuprinde redacţii în Spania şi Italia, înfiinţate în 2007. Totodată, Adevărul Holding editează Forbes România şi revista Tango.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici