RCS&RDS vrea să lanseze Digi Info, o televiziune cu informaţii despre ofertele şi serviciile sale

Compania de telecomunicaţii RCS&RDS vrea să lanseze televiziunea Digi Info, pe care va difuza informaţii despre ofertele şi serviciile sale, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din media.

1695 afișări
Imaginea articolului RCS&RDS vrea să lanseze Digi Info, o televiziune cu informaţii despre ofertele şi serviciile sale

RCS&RDS vrea să lanseze Digi Info, o televiziune cu informaţii despre ofertele şi serviciile sale (Imagine: Shutterstock)

În acest sens, compania RCS&RDS a solicitat Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) o licenţă audiovizuală prin satelit pentru a lansa televiziunea Digi Info.

Solicitarea RCS&RDS va fi analizată în şedinţa CNA de joi.

RCS&RDS a mai deţinut în trecut o licenţă pentru televiziunea Digi TV Info, pe care îşi prezenta ofertele şi serviciile, pe care a transformat-o însă în televiziunea de documentare DigiLife, în septembrie 2012, cu aprobarea CNA.

RCS&RDS este una dintre cele mai importante companii de pe piaţa serviciilor de televiziune prin cablu şi satelit din România.

În ultimii ani, RCS&RDS şi-a dezvoltat propriile televiziuni. Astfel, în prezent compania deţine televiziunea de ştiri Digi 24 HD (cu staţiile aferente din teritoriu), televiziunile de filme Digi Film, televiziunile de sport Digi Sport, dar şi televiziunile de documentare Digi Animal World, Digi Life şi Digi World (cu variantele "secundare" Animal World Channel, Life Channel şi World Channel). De asemenea, RCS&RDS este acţionar la posturile muzicale Music Channel, H!T Music Channel şi UTV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici