Regina Elizabeth a II-a va asista la premiera mondială a următorului film din seria "James Bond" - VIDEO

Regina Elizabeth a II-a şi nepoţii ei, prinţul Harry şi prinţul William, vor asista la premiera mondială a următorului film din franciza "James Bond", intitulat "Spectre", pe 26 octombrie, la Royal Albert Hall din Londra, informează lefigaro.fr.

331 afișări
Imaginea articolului Regina Elizabeth a II-a va asista la premiera mondială a următorului film din seria "James Bond" - VIDEO

Regina Elizabeth a II-a va asista la premiera mondială a următorului film din seria "James Bond" (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Suverana britanică pare să cunoască valoarea celui mai renumit agent secret aflat în serviciul majestăţii sale, 007, pe care l-a felicitat şi căruia i-a mulţumit pentru realizările sale, în 2012, cerându-i să îi devină gardă de corp, într-un videoclip ce a fost prezentat oficial în timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară de la Londra.

Pe 26 octombrie, regina Elizabeth a II-a îl va sprijini încă o dată pe spionul James Bond, onorându-l cu prezenţa ei la premiera mondială a filmului "Spectre", cel mai recent opus din această franciză cinematografică, regizat de cineastul Sam Mendes.

Evenimentul va avea loc la Royal Albert Hall, o celebră sală de spectacole din Londra. Suverana britanică va veni însoţită de nepoţii ei, prinţul Harry şi prinţul William, dar şi de ducesa de Cambridge, soţia prinţului William.

Protagoniştii filmului "Spectre" vor şi ei prezenţi la această premieră: actorul Daniel Craig - interpretul agentului 007 - Christoph Waltz - personajul negativ din film - şi actriţele Léa Seydoux şi Monica Bellucci. Regizorul Sam Mendes şi producătoarea Barbara Broccoli vor participa şi ei la acest eveniment.

Premiera regală a filmului "Spectre" va avea şi un obiectiv filantropic. Toate încasările ce vor fi obţinute în urma acelei proiecţii vor fi donate în beneficiul tehnicienilor şi profesioniştilor din industria de divertisment din Marea Britanie.

Filmul "Spectre", regizat de Sam Mendes, va fi lansat pe 26 octombrie în Marea Britanie şi pe 6 noiembrie în restul lumii, inclusiv în Statele Unite ale Americii şi în România.

În "Spectre", actorul Daniel Craig interpretează pentru a patra oară rolul agentului 007. Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, David Bautista şi Andrew Scott fac, de asemenea, parte din distribuţia acestui film, al doilea din serie pe care îl regizează Sam Mendes. Printre ceilalţi actori din distribuţie se mai află Naomie Harris, Ben Whishaw şi Ralph Fiennes.

Potrivit producătorilor, intriga noului film este dominată de "un mesaj codat din trecutul lui Bond, care îl trimite pe agentul 007 pe urmele unei organizaţii sinistre".

Cele 23 de filme "James Bond" realizate până în prezent au generat încasări de peste 4,1 miliarde de dolari în toată lumea. Cel mai recent lungmetraj lansat din această serie, "Skyfall", a generat încasări de peste 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial, mai mult decât oricare alt film cu agentul 007.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici