REVELION 2016: Goran Bregovic şi The Wedding and Funeral Orchestra vor concerta de Revelion, la Galaţi

Goran Bregovic şi The Wedding and Funeral Orchestra vor concerta în cadrul petrecerii de Revelion de la Galaţi, care va avea loc în parcarea unui centru comercial, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2707 afișări
Imaginea articolului REVELION 2016: Goran Bregovic şi The Wedding and Funeral Orchestra vor concerta de Revelion, la Galaţi

REVELION 2016: Goran Bregovic şi The Wedding and Funeral Orchestra vor concerta de Revelion, la Galaţi (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

Reprezentanţii Primăriei municipiului Galaţi au anunţat, miercuri, într-un comunicat de presă, că petrecerea de Revelion va avea loc în parcarea celui mai mare centru comercial din municipiu, iar vedetele evenimentului vor fi Goran Bregovic şi The Wedding and Funeral Orchestra.

Concertul de Revelion de la Galaţi va începe la ora 21.30, cu recitalul trupei Over, iar de la ora 22.00, pe scenă vor urca muzicienii lui Vali Boghean Band de la Chişinău. La ora 23.00, petrecerea va continua cu concertul lui Goran Bregovic & The Wedding and Funeral Orchestra.

Trecerea dintre ani va fi marcată de un scurt foc de artificii, după care concertul lui Bregovic va continua până în jurul orei 0.30, se arată în comunicat.

Potrivit Biroul de presă al Primăriei, Goran Bregovic s-a arătat interesat să mănânce preparate tradiţionale româneşti, iar muzicienii din orchestra sa au solicitat şi mâncare vegetariană. După concertul de Revelion, Goran Bregovic şi muzicienii săi se vor odihni câteva ore la Galaţi, apoi vor pleca spre Bucureşti.

Pentru petrecerea de Revelion de anul acesta, Teatrul Muzical "Nae Leonard" a cheltuit 92.000 de euro, din care 70.000 de euro din fonduri proprii şi 22.000 de euro de la bugetul local. Petrecerea de Revelion din parcarea celui mai mare centru comercial din Galaţi este organizată de Primăria municipiului Galaţi, Teatrul Muzical "Nae Leonard" şi Shopping City Galaţi.

Goran Bregovic s-a născut în urmă cu 65 de ani, la Sarajevo (Bosnia-Herţegovina), din tată croat şi mamă sârboaică. Şi-a început cariera muzicală în anul 1969 şi a compus şi interpretat muzică cu puternice influenţe balcanice şi ţigăneşti, muzică de film pentru regizorul Emir Kusturica. A compus melodii pentru Cesaria Evora, Ofra Haza şi Iggy Pop. Când urcă pe scenă, Goran Bregovic se îmbracă în alb. Vestimentaţie albă va purta şi în concertul de Revelion de la Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici