Rusia îşi face o lume paralelă: ultima iniţiativă ale legătură cu cinematografia

Regizorul Mikhalkov, pro-Putin, a anunţat că Rusia îşi creează propriul Oscar eurasiatic.

570 afișări
Imaginea articolului Rusia îşi face o lume paralelă: ultima iniţiativă ale legătură cu cinematografia

Rusia îşi face o lume paralelă: ultima iniţiativă ale legătură cu cinematografia

Se pregăteşte un echivalent rusesc al Oscarurilor. Regizorul pro-putinian Nikita Mikhalkov a venit cu propunerea, sugerând că ar trebui să existe un nou premiu, unul pentru cinematografia „eurasiatică”.

Mikhalkov şi-a exprimat ideea în cadrul Forumului Economic Eurasiatic, la care participă Rusia, Kazahstan, Belarus, Kârgâzstan, Armenia şi Uzbekistan.

„Îmi propun să creez o Academie de Film Eurasiatică şi un premiu: Oscarul Eurasiatic”, a spus regizorul.

Iniţiativa „va ţine cont de idealurile noastre şi nu de cele împotriva esenţei umane”. Un premiu pentru care „merită să luptăm: sunt convins că această iniţiativă este necesară pentru dezvoltarea politică a spaţiului eurasiatic”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici