Salonul de Carte Bookfest Timişoara 2020 se anulează în contextul măsurilor impuse împotriva COVID-19

  • Organizatorii Salonului de Carte Bookfest Timişoara au anunţat, duminică, anularea ediţiei de anul acesta a evenimentului.
  • Decizia a fost făcută în contextul anunţului făcut de MAI privind anularea oricăror evenimente la care participă peste 1000 de persoane.
  • Evenimentul era programat pentru perioada 12 – 15 martie 2020.
194 afișări
Imaginea articolului Salonul de Carte Bookfest Timişoara 2020 se anulează în contextul măsurilor impuse împotriva COVID-19

Sursa foto: Profimedia

Organizatorii Salonului de Carte Bookfest Timişoara au anunţat, duminică, anularea ediţiei de anul acesta a evenimentului, în contextul anunţului făcut de MAI privind anularea oricăror evenimente la care participă peste 1000 de persoane.

„Consiliul Director al Asociaţiei Editorilor din România a analizat situaţia creată de anunţul autorităţilor, din data de 8 martie 2020, privind interzicerea adunărilor publice de mai mult de 1000 de persoane, în întreaga ţară, şi a decis anularea celei de-a noua ediţii a Salonului de Carte Bookfest Timişoara, programată în perioada 12 – 15 martie 2020”, se arată într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Secretarul de stat, Raed Arafat, a anunţat că începând de duminică toate evenimentele cu un număr mai mare de 1.000 de persoane vor fi interzise până pe 31 martie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici