Se caută peste 2.000 de voluntari pentru stuff-ul artiştilor care vin la NEVERSEA şi UNTOLD

Organizatorii festivalurilor UNTOLD şi NEVERSEA caută peste 2.000 de voluntari care doresc să trăiască experienţe unice dintr-o altă perspectivă, aceea de a face parte din echipa de festival a unor artişti internaţionali de top, precum Armin van Buuren, Martin Garrix sau Ellie Goulding.

3233 afișări
Imaginea articolului Se caută peste 2.000 de voluntari pentru stuff-ul artiştilor care vin la NEVERSEA şi UNTOLD

Se caută peste 2.000 de voluntari pentru stuff-ul artiştilor care vin la NEVERSEA şi UNTOLD

„Cel mai bun festival din Europa, UNTOLD şi cel mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA recrutează peste 2.000 de voluntari. Doritorii vor avea ocazia să opteze pentru toate departamentele din cadrul festivalurilor iar unul dintre avantajele voluntariatului poate să însemne chiar oportunitatea de a face parte din echipa de festival a lui Armin van Buuren, Martin Garrix sau Ellie Goulding”, precizează organizatorii celor două festivaluri.

Pentru a putea intra în echipa voluntarilor doritorii trebuie să aibă între 16 şi 35 de ani. Perioada de recrutare a început de vineri, 26 mai, şi se încheie pe data de 7 iunie, iar răspunsurile către voluntari vor fi trimise în perioada 8 - 12 iunie.

Cei peste 2.000 de voluntari vor fi repartizaţi în funcţie de preferinţele lor, dar şi de aptitudinile şi abilităţile lor. Departamentele unde voluntarii pot activa sunt: info point, comunicare, stewards, logistică, greeters, user experience, echipă mobilă, emergency team şi eco team.

Voluntarii vor beneficia de un program de pregătire de 16 ore în care vor învăţa elemente de managementul proiectelor, comunicare, customer care şi self management. Cei aleşi vor primi un echipament de festival, acces la festival şi două mese pe zi.

„Voluntarii vor avea ocazia să cunoască oameni noi, vor învăţa cum se lucrează pentru un festival, şi pe lângă toate astea, petrecerea va fi una pe cinste. Înscrierile de voluntari pentru festivalul UNTOLD se fac pe site-ul www.untold.com, iar pentru festivalul NEVERSEA pe www.neversea.com”, au mai anunţat organizatorii.

Festivalul NEVERSEA îşi va deschide porţile, pentru prima dată, în perioada 7 - 9 iulie, pe plaja din Constanţa, în timp ce Festivalul UNTOLD are loc între 3 - 6 august, la Cluj-Napoca.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici