Se filmează „Moromeţii 3″. Când apare şi care va fi acţiunea noului film

  • „Moromeţii 3” continuă povestea lui Niculae, fiul cel mic al lui Ilie Moromete.
  • Filmul are la bază un scenariu original semnat de Stere Gulea.
  • „Moromeţii 3” va avea premiera în cinematografele din România în toamna anului 2024.
1710 afișări
Imaginea articolului Se filmează „Moromeţii 3″. Când apare şi care va fi acţiunea noului film

Au început filmările pentru Moromeţii 3. Stere Gulea, regizorul primelor două părţi ale lungmetrajului, continuă cel de-al treilea film cu povestea lui Niculae, fiul cel mic al lui Ilie Moromete.

În rolul lui Ilie Moromete va fi tot Horaţiu Mălăele.

Casa Moromeţilor, din satul Talpa, este aceeaşi în care au avut loc filmările din vara anului 1985, dar şi cele din 2017.

Ce se va întâmpla în Moromeţii 3 şi de ce va fi fascinant filmul

„Parcursul de la partea a doua la povestea finală pe care o filmăm acum a fost unul mult mai direct. Datorez acest lucru îndeosebi surprizei pe care am avut-o în ceea ce priveşte entuziasmul şi interesul pe care le-am stârnit în 2018 cu «Moromeţii 2» .

Pentru mine a fost o confirmare că publicul iubeşte această lume şi această familie, aşadar, mi-am dorit să închei saga Moromeţilor, mai ales pentru că noi nu avem aşa ceva în cinematografia română.

Scenariul este original, nu se bazează pe un roman anume, ci pe lucruri adunate de mine din jurnalul lui Marin Preda şi multe alte însemnări descoperite de-a lungul timpului”, a spus regizorul Stere Gulea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici