Sergiu Voloc, nominalizat la premiile Gopo 2014, reţinut de poliţia din Republica Moldova - VIDEO

Sergiu Voloc, nominalizat la premiile Gopo la categoria "cel mai bun actor într-un rol secundar" pentru prestaţia sa din filmul "La limita de jos a cerului", a fost reţinut, vineri, pentru 72 de ore de poliţia din Republica Moldova pentru comportament violent în incinta Curţii Supreme de Justiţie.

291 afișări
Imaginea articolului Sergiu Voloc, nominalizat la premiile Gopo 2014, reţinut de poliţia din Republica Moldova - VIDEO

Sergiu Voloc, nominalizat la premiile Gopo 2014, reţinut de poliţia din Republica Moldova (Captură video)

Potrivit Pro TV Chişinău, din imaginile furnizate de poliţie reiese că actorul loveşte cu pumnul în uşile de la cabinetele judecătorilor de la Curtea Supremă de Justiţie şi înjură.

Actorul a devenit violent după ce a aflat că instanţa a lăsat în vigoare o decizie mai veche care l-a condamnat penal pentru că ar fi condus în stare de ebrietate şi a refuzat să facă testul alcoolemiei. Această încălcare a legii prevede până la cinci ani de închisoare. Actorul s-a ales însă cu cea mai mică pedeapsă penală - o amendă în valoarea de 11.000 de lei, la care se adaugă privarea dreptului de a conduce mijloace de transport timp de trei ani.

Avocatul lui Sergiu Voloc nu a comentat deocamdată acuzaţiile care îi sunt aduse actorului.

Sergiu Voloc - actorul distribuit de Igor Cobileanski în toate scurtmetrajele sale, s-a născut la 12 martie 1983 în satul Tătăreşti, în apropiere de Chişinau. A jucat în scurtmetraje precum "Plictis şi inspiraţie", "Când se stinge lumina", "Saşa, Grişa şi Ion", "Covorul", "Bingo", dar şi în lungmetrajele "Nunta în Basarabia" şi "La limita de jos a cerului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici