Serialul "Stalker", cu laureatul premiului Globul de Aur Dylan McDermott, difuzat şi în România - VIDEO

Serialul american "Hărţuitorii/ Stalker", cu actorul Dylan McDermott, laureat al premiului Globul de Aur, şi cu actriţa Maggie Q în distribuţie, va fi difuzat şi în România, începând din 4 februarie, la televiziunea Diva, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

479 afișări
Imaginea articolului Serialul "Stalker", cu laureatul premiului Globul de Aur Dylan McDermott, difuzat şi în România - VIDEO

Serialul "Stalker", cu laureatul premiului Globul de Aur Dylan McDermott, difuzat şi în România

Actorul Dylan McDermott, cunoscut pentru rolurile din "Hostages", "American Horror Story" şi "Cabinet de avocatură/ The Practice", şi actriţa Maggie Q, cunoscută pentru rolurile interpretate în "Nikita" şi "Divergent", sunt protagoniştii noului serial "Stalker", un thriller psihologic care va fi difuzat în premieră în România la televiziunea Diva.

"Stalker" va fi difuzat în România începând din 4 februarie, de la ora 21.00, când la Diva vor fi transmise două episoade. Totodată, în fiecare miercuri, de la aceeaşi oră, va fi difuzat câte un nou episod al serialului.

Serialul a avut premiera în Statele Unite ale Americii pe 1 octombrie 2014, la televiziunea CBS, fiind în prezent în curs de difuzare şi în SUA.

În "Stalker", detectivii investighează cazuri de hărţuire - voyeurism, hărţuire online şi obsesii romantice - în cadrul Unităţii de Evaluare a Ameninţărilor din Departamentul de Poliţie din Los Angeles. Din distribuţie mai fac parte Mariana Klaveno (cunoscută din serialul "True Blood"), Victor Rasuk ("Godzilla" şi "Cincizeci de umbre ale lui Grey") şi Elisabeth Röhm ("Ţeapă în stil american").

Detectivul Jack Larsen (McDermott) s-a transferat recent în această unitate de la Divizia de Criminalistică din New York şi a avut deja probleme din cauza personalităţii lui puternice, încrederii în forţele proprii şi comportamentului problematic - dar toate acestea se pot dovedi a fi atuuri la noul lui loc de muncă. Şefa lui, Lt. Beth Davis (Maggie Q), este puternică, concentrată şi extrem de pricepută în ceea ce face, motivată de propria experienţă de victimă. Alături de restul echipei - tânărul şi ambiţiosul Detectiv Ben Caldwell (Rasuk) şi inteligentul Detectiv Janice Lawrence (Klaveno) - Larsen şi Davis evaluează nivelul de ameninţare al diverselor cazuri şi reacţionează înainte ca intimidarea să atingă un nivel alarmant, în timp ce încearcă să-şi ţină sub control şi propriile obsesii.

"Stalker" este creat de Kevin Williamson, cunoscut pentru "The Following", "The Vampire Diaries", "Dawson's Creek" şi "Scream 4".

Diva face parte din portofoliul Universal Networks International, divizia globală de televiziuni a NBCUniversal, care este una dintre cele mai mari companii de divertisment din lume şi furnizează conţinut şi branduri de calitate pentru peste 176 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific. Portofoliul său include şi brandurile Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, Telemundo şi Golf Channel. De asemenea, Universal Networks International reprezintă şi televiziunea Movies 24.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici