Serie de documentare despre vieţile imigraţilor români, difuzate la posturi tv britanice

Televiziunile britanice Channel 4 şi 4Seven vor difuza, începând din 17 februarie, o serie de documentare despre imigranţii români veniţi în Marea Britanie, potrivit informaţiilor postate pe site-urile proprii.

340 afișări
Imaginea articolului Serie de documentare despre vieţile imigraţilor români, difuzate la posturi tv britanice

Serie de documentare despre vieţile imigraţilor români, difuzate la posturi tv britanice (Imagine: Publimedia/Shutterstock)

Primul episod al seriei intitulate "The Romanians Are Coming" ("Vin românii") va fi difuzat marţi, de la ora 21.00 (23.00, ora României), pe postul Channel 4. Acelaşi episod la fi difuzat pe postul 4Seven (afiliat Channel 4), marţi de la ora 23.10 (miercuri, 1.10, ora României).

Potrivit postului tv Channel 4, documentarul analizează vieţilor românilor care se stabilesc în Marea Britanie, încercând să dezvăluie adevărul aflat dincolo de materiele de presă despre imigraţie.

Primul episod va avea ca subiect situaţia unui imigrant român, Alex, care doarme într-o parcare din apropierea gării Victoria şi care îi ajută pe alţi români să vină la Londra. În acelaşi episod este prezentată viaţa unui român de etnie romă, Sandu, care încearcă să se stabilească în oraşul Liverpool deşi nu prea ştie limba engleză.

Episodul II va explora situaţia socială din România şi cauzele care îi împing pe români să meargă în Marea Britanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici