Serviciul de comunicaţii Alonia a ajuns la peste 30.000 clienţi

Totalul utilizatorilor serviciului de comunicaţii on-line Alonia, lansat de operatorul de servicii de comunicaţii Media Sat pe 1 decembrie, a ajuns, marţi, la 30.383 de clienţi, potrivit datelor companiei.

47 afișări
Imaginea articolului Serviciul de comunicaţii Alonia a ajuns la peste 30.000 clienţi

Serviciul de comunicaţii Alonia a ajuns la peste 30.000 clienţi

Comparativ cu ziua precedentă, numărul utilizatorilor a crescut cu aproximativ 5.000 de noi clienţi. În medie, sunt conectaţi 800 de utilizatori la serviciul de chat în fiecare moment şi peste 80 la serviciile de telefonie şi video telefonie.

Pagina de Internet a serviciului, www.alonia.ro, a avut până în prezent aproape 129.500 de vizite, cea mai mare parte, respectiv 116.999 de vizualizări provenind din România. Numărul de vizitatori unici a fost de peste 74.600 de persoane. După România, vizitele pe site provin, în clasamentul pe ţări, din Spania şi Italia, cu peste 3.180 de vizite din fiecare stat.

De asemenea, pagina a primit 863 vizite din Germania, 615 vizite din SUA, 577 vizite din Marea Britanie şi 378 de vizite din Moldova. Din Belgia au provenit 349 de vizite, din Portugalia 333 vizite, iar din Grecia 290 de vizite.

Alonia este primul serviciu românesc de comunicaţii on-line, care asigură apeluri telefonice, apeluri de video telefonie şi trimiterea de mesaje scrise instantanee. Apelurile telefonice sunt gratuite între utilizatorii aplicaţiei Alonia, aceştia primind un număr de telefon pe care pot fi apelaţi indiferent unde sunt.

Tarifele către Romtelecom Bucureşti sunt 0,9 eurocenţi/minut, cele către reţelele fixe naţionale sunt de 1,5 eurocenţi/minut, iar apelurile către reţelele mobile din România sunt tarifate cu 5,9 eurocenţi/minut.

Apelurile de video-telefonie sunt gratuite între utilizatorii serviciului Alonia.

Serviciul de mesagerie instant permite trimiterea de mesaje text instant (Chat sau IM) între utilizatorii Alonia. De asemenea, serviciul de mesagerie Alonia este interoperabil şi cu principalele servicii de acest fel de pe piaţă, respectiv Yahoo!, Google, MSN şi AOL, astfel încât utilizatorii Alonia pot lua legătura şi cu utilizatorii celorlalte aplicaţii.

Pentru a realiza apeluri către reţelele de telefonie, utilizatorii Alonia trebuie să cumpere credit, după care vor primi, gratuit, un număr de telefon personal on-line, care va permite transformarea PC-ului în telefon.

Alonia oferă şi un forum, structurat geografic, care ajută comunităţile locale de români din străinătate să comunice mai mult.

Citeşte şi:

Primul serviciu românesc de comunicaţii on-line, lansat de Media Sat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici