Serviciul HBO GO va fi disponibil, începând de joi, clienţilor de televiziune şi internet ai RCS&RDS

HBO GO, serviciul de video-on-demand lansat de HBO, va fi disponibil începând de joi pentru clienţii de televiziune şi internet ai companiei RCS&RDS, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de compania de telecomunicaţii.

45908 afișări
Imaginea articolului Serviciul HBO GO va fi disponibil, începând de joi, clienţilor de televiziune şi internet ai RCS&RDS

Serviciul HBO GO va fi disponibil, începând de joi, clienţilor de televiziune şi internet ai RCS&RDS

Astfel, clienţii companiei RCS&RDS care sunt abonaţi la serviciile Digi Net şi Digi TV şi au optat pentru una dintre extraopţiunile HBO sau HBO Maxpak vor primi, ca beneficiu la pachetul existent, acces nelimitat la conţinutul video disponibil pe platforma online HBO GO.

Cu HBO GO, clienţii au acces nelimitat la programele favorite pe PC, smartphone, tabletă şi anumite modele de dispozitive smart TV. Aceştia pot urmări pe HBO GO producţii originale ale reţelei de televiziune HBO, filme de succes, seriale de comedie şi toate episoadele celor mai cunoscute seriale ale HBO: "True Blood", "Urzeala tronurilor", "Imperiul din Atlantic City", "Anturaj", "Clanul Soprano", "Totul despre sex", "Cartelul crimelor", dar şi materiale speciale din culisele acestor producţii.

HBO GO le oferă abonaţilor săi peste 2.000 de ore de conţinut (seriale, filme de top, documentare şi programe speciale), opţiunea de a-şi crea un playlist personalizat cu ajutorul căruia urmăresc când doresc toate programele favorite, posibilitatea de a viziona de mai multe ori orice film, serial sau alt program disponibil, episoade difuzate înainte de premiera la TV, conţinut actualizat zilnic, disponibil timp de cel puţin patru săptămâni.

Totuşi, potrivit comunicatului, începând de la 1 mai, tarifele aferente extraopţiunilor HBO şi HBO MaxPak din oferta de televizine Digi TV vor fi modificate atât pentru clienţii existenţi, cât şi pentru cei care optează începând de miercuri pentru una dintre cele două extraopţiuni. Noile tarife pentru extraopţiunile HBO şi HBO MaxPak se vor regăsi în facturile clienţilor emise pentru luna mai.

"Creşterea tarifelor este cauzată de fluctuaţiile cursului de schimb al monedei naţionale în raport cu principalele valute, în special raportat la dolarul american. Compania RCS&RDS îşi asigură clienţii că depune toate eforturile pentru a le oferi beneficii la pachetele de servicii şi se preocupă să îmbunătăţească permanent calitatea serviciilor, precum şi să menţina tarifele la valori cât mai accesibile", se spune în comunicatul RCS&RDS.

Preţul extraopţiunii HBO (HBO şi HBO HD) va fi de 13 lei/lună (TVA inclusă), iar cel al extraopţiunii HBO MaxPak (HBO, HBO HD, HBO Comedy International, Cinemax) va fi de 14 lei/lună (TVA inclusă).

Astfel, abonamentele Digi TV prin satelit care includ extraoptiunea HBO se vor majora cu 2 lei/lună (TVA inclusă), iar cele la Digi TV cablu digital vor creşte cu 5 lei/lună (TVA inclusă).

În cazul extraopţiunii HBO MaxPak, abonamentele Digi TV prin satelit îşi vor păstra preţul de 14 lei/lună (TVA inclusă), iar cele la Digi TV cablu digital vor creşte cu 4 lei/lună (TVA inclusă).

"Clienţii care nu sunt de acord cu această modificare au dreptul să renunţe la extraopţiunile HBO sau HBO MaxPak fără plata vreunei despăgubiri, în termen de 30 de zile de la momentul intrării în vigoare a noilor tarife", se mai spune în comunicatul RCS&RDS.

Serviciul HBO GO permite abonaţilor să urmărească programele direct de pe calculator, tabletă şi smartphone, de oriunde există acces la o conexiune la internet de mare viteză.

Pe lângă conţinutul variat şi libertatea pe care o asigură aplicaţia HBO GO, abonaţii au şi o metodă simplă de înregistrare. Abonaţii trebuie să îşi activeze serviciul HBO în contul de client Digi Care, iar aplicaţia va genera un cod PIN. Crearea contului pentru aplicaţia HBO GO se va face pe site-ul www.hbogo.ro (după activarea în Digi Care), pe baza numărului unei facturi Digi, emisă în ultimele 6 luni şi cu codul PIN generat după activarea în Digi Care. După crearea contului, clientul se va putea autentifica pe baza adresei de e-mail şi a parolei alese chiar de el.

Pentru dispozitivele mobile, aplicaţia HBO GO poate fi descărcată gratuit din AppStore şi GooglePlay.

RCS&RDS este una dintre cele mai importante companii de pe piaţa serviciilor de televiziune prin cablu şi satelit din România.

Home Box Office (HBO), cea mai cunoscută reţea de televiziune premium din SUA, difuzează în prezent programe de televiziune în: Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, România, Olanda, Bulgaria, Republica Moldova, Slovenia, Croaţia, Serbia, Kosovo, Muntenegru, Macedonia, Bosnia şi Herţegovina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici