Şi-a pierdut Bruce Willis bucuria de a trăi? Mesajul soţiei lămureşte situaţia vedetei

Emma Heming Willis ia atitudine pentru a corecta concepţiile greşite legate de starea soţului ei, actorul Bruce Willis.

2014 afișări
Imaginea articolului Şi-a pierdut Bruce Willis bucuria de a trăi? Mesajul soţiei lămureşte situaţia vedetei

A rămas Bruce Willis fără bucuria de a trăi? Mesajul soţiei

Actorul, retras de pe scenă din cauza unei demenţe frontotemporale, a căzut recent victimă zvonurilor potrivit cărora şi-ar fi pierdut orice bucurie de a trăi de când a încetat să mai lucreze.

Într-o înregistrare video postată pe Instagram, Emma a exclamat: „Nu mai speriaţi oamenii în felul acesta. Nu-i faceţi pe oameni să creadă că de fiecare dată când primesc un diagnostic de boală trebuie să creadă că nu mai există nicio speranţă. Vă înşelaţi amarnic, este exact contrariul".

Emma a pledat pentru o înţelegere mai nuanţată a vieţii după un astfel de diagnostic.

Emma, în vârstă de 45 de ani, s-a referit la un titlu care îl declara pe soţul ei lipsit de bucurie: "Titlul spune practic că nu mai există bucurie în soţul meu. Acum, pot să vă spun doar că este departe de adevăr", conform Hello Magazine.

Familia lui Bruce Willis a anunţat în martie 2022 că acesta se va retrage din actorie din cauza afaziei, o afecţiune care afectează abilităţile de limbaj.

Situaţia a evoluat ulterior către un diagnostic mai cuprinzător de demenţă. În toată această perioadă dificilă, Emma a găsit un sprijin de neclintit atât în fiicele sale cu Bruce, Mabel, 11 ani, şi Evelyn, 9 ani, cât şi în fosta soţie a lui Bruce, Demi Moore, şi fiicele lor, Rumer, 35 de ani, Scout, 32 de ani, şi Tallulah, 30 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici