Site-ul www.sport.ro, record de vizitatori unici în .ro

Site-ul www.sport.ro şi-a consolidat, joi, poziţia de lider în România atât la categoria site-urilor "generale", cât şi la categoria "sport", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

238 afișări
Imaginea articolului Site-ul www.sport.ro, record de vizitatori unici în .ro

Site-ul www.sport.ro, record de vizitatori unici în .ro

Conform rezultatelor SATI, 277.101 de vizitatori unici au accesat site-ul, iar portalul a avut 516.874 de vizite şi 2.099.376 afişări, situându-se pe primul loc între site-urile din .ro.

www.sport.ro a transmis joi meciuri din Europa League şi a fost cel mai vizitat şi cel mai afişat site din România, fiind urmat de cancan.ro, la 8.000 de unici distanţă, şi de libertatea.ro, la 20.000 de unici distanţă.

De la începutul lunii februarie, www.sport.ro este liderul zilnic al site-urilor din categoria "sport" şi îşi păstrează prima poziţie în România în ultimele trei luni la capitolul vizite pe site şi pe telefonul mobil.

m.sport.ro se află pe primul loc în clasamentul tuturor site-urilor mobile şi, conform datelor SATI, joi înregistra 24.683 unici, fiind urmat de m.gsp.ro, cu 16.805, şi m.realitatea.net, cu 12.964 unici.

www.sport.ro oferă mereu un conţinut exclusiv, cu multe transmisiuni live următorul eveniment fiind transmiterea maratonului de skandenberg unde campionul mondial la skandenberg, Ion Oncescu, se bate cu 500 de oameni în Băneasa Shopping City. Acest eveniment va putea fi urmărit şi live video pe telefonul mobil pe m.sport.ro. De asemenea, şi pe www.sport.ro şi pe mobil, săptămâna viitoare se vor vedea live video patru meciuri din returul 16-imilor Europa League.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici