Video Smart on Screen: Smart Radio îţi recomandă Extraction (2020), un action movie alert şi spectaculos de pe Netflix, de la echipa care a creat Avengers: Endgame

  • Extraction, cu Chris Hemsworth cap de afiş, e prezent constant, de la lansare, în top 10 Netflix România
  • Lăudat pentru scenele de luptă şi cascadorii, Extraction e un tur de forţă pentru Chris Hemsworth, interpretul lui Thor din filmele Marvel
  • Extraction este comparat de critici cu seria John Wick, cu Atomic Blonde sau cu thrillerul indonezian The Raid
275 afișări

Extraction este unul din succesele surprinzătoare de public ale celor de la Netflix în ultimele săptămâni. Filmul îl are pe Chris Hemsworth cap de afiş, în rolul unui mercenar, trimis în Bangladeş să-l recupereze pe fiul unui traficant indian de droguri.

Cu o secvenţă de acţiune de 11 minute filmată dintr-o bucată, Extraction aduce aminte prin ritmul alert şi spectaculozitatea cascadoriilor de filmele seriei John Wick, de Atomic Blonde, sau de thrillerul indonezian The Raid.

O prezenţă constantă în top 10 Netflix România după lansare, Extraction are în spate echipa care a creat blockbuster-ul Marvel, Avengers: Endgame. Fraţii Russo au venit cu scenariul şi au asigurat producţia, regizor este coordonatorul cascadoriilor din Avengers:Endgame, Sam Hargrave, iar Chris Hemsworth, cel care-l joacă pe Thor în filmele Marvel, are o partitură foarte solicitantă fizic în rolul principal.

Laudat pentru coregrafia scenelor de luptă şi cascadorii dar criticat pentru subţirimea scenariului şi violenţa excesivă, Extraction e o alegere foarte bună atunci când ai chef de un popcorn movie onest şi bine executat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici