Sorin Oancea, Antena 3: Mai rămâne doar ca CNA-ul să ne închidă postul

Sorin Oancea, director general al Antena 3, a declarat pentru MEDIAFAX, ca urmare a deciziei CNA de a amenda postul cu 100.000 de lei - amenda maximă - pentru emisiunea "Ştirea zilei" din 9 decembrie, în care au fost aduse acuzaţii la adresa Narcisei Iorga, că rămâne doar ca CNA să închidă postul.

68 afișări
Imaginea articolului Sorin Oancea, Antena 3: Mai rămâne doar ca CNA-ul să ne închidă postul

Sorin Oancea, Antena 3: Mai rămâne doar ca CNA-ul să ne închidă postul

CNA a amendat, marţi, postul Antena 3 cu 100.000 de lei - amenda maximă - pentru emisiunea "Ştirea zilei" din 9 decembrie, în care Gabriela Vrânceanu Firea şi Corneliu Vadim Tudor au adus acuzaţii la adresa Narcisei Iorga, membru al CNA, încălcând dreptul acesteia la demnitate şi propria imagine.

"Mai rămâne doar ca CNA-ul să ne închidă postul. Asta e tot ce le-a rămas de făcut, mai ales dacă îndrăznim să spunem ceva rău despre unii din membri CNA-ului. Mulţumim, în egală măsură, în primul rând PDL-ului, care are trei membri acolo, cât şi PSD-ului şi PNL-ului", a declarat Oancea.

Totodată, CNA va trimite şi o scrisoare postului Antena 3 pentru ca televiziunea să ceară scuze telespectatorilor.

Întrebat dacă postul va adresa scuze telespectatorilor, conform scrisorii CNA, Oancea a precizat: "După ce ne dau o amendă record, să mai cer scuze?".

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat în şedinţa de marţi emisiunea "Ştirea zilei" difuzată în 9 decembrie, pe postul Antena 3, în care Gabriela Vrânceanu Firea şi Corneliu Vadim Tudor au discutat despre Narcisa Iorga.

Narcisa Iorga a precizat, încă de la începutul discuţiei, că nu vrea să participe nici la dezbaterea cazului şi nici la vot.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici