Spectacolul "Legământ" al Teatrului "Gong" din Sibiu, în turneu în Spania

Teatrul pentru Copii şi Tineret "Gong" din Sibiu se află într-un turneu de zece zile în Spania, spectacolul "Legământ" al Secţiei Germane urmând să fie prezentat în oraşele Getafe, Aranjuez, Coslada şi Madrid.

151 afișări
Imaginea articolului Spectacolul "Legământ" al Teatrului "Gong" din Sibiu, în turneu în Spania

Spectacolul "Legământ" al Teatrului "Gong" din Sibiu, în turneu în Spania

Potrivit Teatrului "Gong", în perioada 4-14 octombrie, la invitaţia Casei României din Spania, cu sediul la Madrid, Secţia Germană a teatrului desfăşoară un turneu iberic cu spectacolul "Legământ", turneu prilejuit de "Zilele culturii române".

"Spectacolul este realizat pe baza unui text contemporan despre «legământul» celor nouă meşteri mari, calfe şi zidari. Ce rămâne dincolo de ziduri? Povestea de dragoste dintre Ana şi Manole, fără de început şi fără de sfârşit", potrivit teatrului sibian.

Spectacolul, în regia lui Gabriel Martin şi în coregrafia lui Hugo Wolff, îi aduce pe scenă pe actorii Alina Pertea, Jeno Major, Adrian Prohaska şi Nicolae Suciu, iar partea tehnică este asigurată de Dan Caras.

Reprezentaţiile cu acest spectacol vor avea loc în localităţiile Getafe, Aranjuez, Coslada şi Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici