"Spectacolul mereu aproape", cu "X-Factor" şi "Ham Talent", în toamnă, la Antena 1

Antena 1 mizează în această toamnă pe "spectacolul mereu aproape", pregătind sezoane noi ale unor emisiuni consacrate, precum "Te cunosc de undeva" şi "X-Factor", dar şi show-uri în premieră, ca "Ham Talent" şi "Am ceva să-ţi spun".

920 afișări
Imaginea articolului "Spectacolul mereu aproape", cu "X-Factor" şi "Ham Talent", în toamnă, la Antena 1

"Spectacolul mereu aproape", cu "X-Factor" şi "Ham Talent", în toamnă, la Antena 1

Antena 1 pregăteşte pentru toamnă o ofertă bogată de divertisment, care va include vedete, formate de succes şi noutăţi, ce vor aduce "Spectacolul mereu aproape", după cum promite televiziunea.

Campionii transformărilor vor reveni în cel de-al optulea sezon de "Te cunosc de undeva". Emisiunea care a reuşit să transforme vedetele autohtone în cele mai mari staruri internaţionale revine cu o nouă rundă de artişti dornici să-şi etaleze talentul şi veleităţile de actori şi muzicieni.

Şi toamna aceasta "X-Factor" le va aduce telespectatorilor Antena 1 "mai mult decât voce". Cel de-al cincilea sezon, avându-i la masa juriului pe Delia, Ştefan Bănică şi Horia Brenciu, revine şi cu un nou regulament. Telespectatorii vor avea rolul de membru al juriului: în votul lor va sta decizia de a trimite un singur concurent direct în etapa galelor live.

Pe de altă parte, şi Nea Marin are din această toamnă un nou mesaj: "Poftiţi pe la noi! Poftiţi de vă iubiţi!". Munca depusă de starurile din showbiz sub atenta lui supraveghere va avea un scop cât se poate de romantic: cupluri care trăiesc o iubire ca-n film, dar nu au avut niciodată posibilitatea să se căsătorească, au acum şansa de a-şi vedea visul cu ochii. Complice cu unul dintre parteneri sau cu prietenii acestora, Nea Marin alături de vedete vor pune la cale nunta perfectă. Alegerea spaţiului de desfăşurare, invitaţii, naşii, domnişoarele de onoare şi domnii, ţinutele, meniul, decorul, florile, cadourile, muzica şi alte performance-uri, toate vor intra în grija organizatorilor, respectiv a vedetelor şi a lui Nea Mărin.

Pentru această toamnă, Antena 1 a pregătit, în premieră, şi un show cu şi despre animalele de companie - "Ham Talent". Oricine merită o şansă la celebritate, fie că este patruped sau înaripat, blând sau fioros, cu blană sau pene. Liviu Vârciu, gazda emisiunii, este pregătit să aducă în faţa publicului cele mai talentate animale şi să spună poveştile dintre oameni şi prietenii lor necuvântători.

Spectacolul continuă în această toamnă cu un nou sezon "Burlăciţa", filmat de această dată în Toscana, Italia. Daniela Crudu este gata să pună pe jar inimile pretendenţilor şi să se lase ademenită de cele mai neaşteptate tehnici de cucerire. La rândul ei, aceasta promite să-şi supună admiratorii la probe "crude", pentru că la final speră să-şi găsească alesul.

Totodată, emoţiile şi poveştile de viaţă nu lipsesc nici în această toamnă de la Antena 1. "Am ceva să-ţi spun" va aduce în faţa telespectatorilor oameni care au trecut prin experienţe deosebite. Cei care doresc să-şi reîntâlnească semenii cu care au pierdut legătura ori aceia care vor să încheie un conflict din viaţa lor şi au nevoie de sprijin în acest sens, oamenii plini de recunoştinţă faţă de cineva care le-a salvat ori schimbat viaţa, dar şi cei care, forţaţi de împrejurări, au comis fapte pentru care vor să-şi ceară iertare de la cei cărora le-au greşit o pot face în cadrul acestui show. Surprizele vor condimenta show-ul "Am ceva să-ţi spun", căci excursii visate, cursuri la care nu au avut niciodată acces, job-uri şi obiecte de care au neapărată nevoie le vor fi oferite în dar oamenilor obişnuiţi care vor îndrăzni să îşi spună povestea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici