Spectacolul "Micul infern", marţi, pe scena TNB, la cea de-a o suta reprezentaţie

"Micul infern", de Mircea Ştefănescu, una dintre cele mai apreciate şi mai longevive comedii, sărbătoreşte marţi, de la ora 19.30, la sala Pictura a Teatrului Naţional din Bucureşti (TNB), cea de-a o suta reprezentaţie.

652 afișări
Imaginea articolului Spectacolul "Micul infern", marţi, pe scena TNB, la cea de-a o suta reprezentaţie

Spectacolul "Micul infern", marţi, pe scena TNB, la cea de-a o suta reprezentaţie (Imagine: Augustin Bucur)

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Ileana Stana Ionescu , Rodica Popescu Bitănescu - soacra, Ilinca Goia - soţia, Liviu Lucaci - soţul, Marius Rizea - doctorul, Dragoş Stemate - curtezanul, Daniel Badale - ordonanţa, Fulvia Folosea - secretara, în viziunea regizorului Mircea Cornişteanu şi a scenografei Clara Labancz, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Îndrăgita piesă a dramaturgului Mircea Ştefănescu este o comedie de familie despre valori neperisabile, dar şi despre dificultatea păstrării unei relaţii de-a lungul unor decenii şi în contextul dinamic al unor generaţii - un subiect la ordinea zilei, într-o poveste de la 1948.

Un spectacol cu costume de epocă despre oamenii din prezent şi comicele situaţii prin care un cuplu poate să treacă străbătând... infernul conjugal. Cu tact şi credinţă, fler şi imaginaţie, acest mic infern poate fi transformat într-o călătorie de cursă lungă, în care el şi ea alternează la cârma aflată mai ales în mâinile Soacrei (rol epocal, căruia două actriţe ale Naţionalului bucureştean îi dezvăluie, în chip diferit, nuanţele şi vivacitatea). În spectacolul de marţi, publicul o va putea admira pe Ileana Stana Ionescu.

Biletele pentru acest spectacol costă între 10 lei şi 40 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici