"Străini în noapte", cu Florin Piersic şi Medeea Marinescu, revine la TNB cu două reprezentaţii

Spectacolul de teatru "Străini în noapte", în regia lui Radu Beligan, cu Florin Piersic şi Medeea Marinescu în rolurile principale, revine la Teatrul Naţional Bucureşti cu două reprezentaţii, pe 12 octombrie şi 16 noiembrie.

2690 afișări
Imaginea articolului "Străini în noapte", cu Florin Piersic şi Medeea Marinescu, revine la TNB cu două reprezentaţii

"Străini în noapte", cu Florin Piersic şi Medeea Marinescu, revine la TNB cu două reprezentaţii (Imagine: Raul Stef / Mediafax Foto)

Cu sute de reprezentaţii jucate cu casa închisă în toată ţara, spectacolul de teatru "Străini în noapte" se află în prezent pe primele poziţii în topul preferinţelor iubitorilor genului. Actorii Florin Piersic şi Medeea Marinescu revin pe scena sălii Studio a Teatrului Naţional Bucureşti pe 12 octombrie, de la 20.00 şi pe 16 noiembrie, de la aceeaşi oră.

Biletele pentru prima reprezentanţie au fost deja epuizate, informează un comunicat remis MEDIAFAX, iar, pentru cea de-a doua, se pot achiziţiona la preţul de 100 de lei de la casa de bilete a sălii de spectacol, din oficiile Poştei Române, Librăria Mihai Eminescu şi Cărtureşti, precum şi online, accesând vreaubilet.ro, bilete.ro şi bilet.ro.

În "Străini în noapte", Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, care, după o noapte petrecută într-un bar, este condus acasă de Julietta (Medeea Marinescu). El este cel care află în acea seară un lucru care îi va schimba viaţa. Până la dezvăluirea marelui secret, Julietta mărturiseşte mai întâi că este prostituată, apoi că este reporter şi că face cercetări pentru următorul articol, iar aceste întorsături de situaţie sunt menite să dezvăluie cine sunt cele două personaje cu adevărat.

Pierre este omul care simte că nu a realizat tot ce şi-a propus în viaţă, iar Julietta este femeia care vrea să obţină ce îşi propune, să-şi recapete o parte din viaţa pe care a pierdut-o în tinereţe. Drumurile lor se intersectează, pentru că fiecare vrea altceva de la celălalt, iar acest lucru îi conduce spre alte secrete care trebuie dezvăluite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici