Televiziunea Crime & Investigation Network se lansează în România

Televiziunea Crime & Investigation Network (CI) s-a lansat luni în România, fiind disponibilă abonaţilor UPC, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de compania A+E Networks UK.

12147 afișări
Imaginea articolului Televiziunea Crime & Investigation Network se lansează în România

Televiziunea Crime & Investigation Network se lansează în România

"UPC este un partener puternic ce susţine această lansare, iar, pe viitor, ne dorim să continuăm distribuţia şi prin ceilalţi operatori de cablu şi DTH din România. Această lansare este rezultatul succesului pe care Crime & Investigation Network l-a avut în ţările Europei Centrale", a declarat Bakori Davis, Vice President of Commercial Operations în cadrul A+E Networks UK.

Televiziunea CI este disponibilă începând de luni pe poziţia 305 a telecomenzii UPC şi este inclusă în abonamentul Maxim HD TV.

"Misiunea noastră - «Connect. Discover. Be free.» - este confirmată încă o dată prin extinderea ofertei de canale. Suntem încântaţi să fim primul operator de cablu de pe piaţa din România ce oferă Crime & Investigation Network clienţilor, care se vor bucura de acum înainte de noul conţinut informativ, atractiv şi original", a declarat Bogdan Bucurei, Product Director în cadrul UPC România.

Lansarea CI în România vine la scurt timp după ce televiziunea s-a lansat în Republica Cehă şi în Slovacia, prin Skylink.

Potrivit comunicatului, Crime & Investigation Network deschide uşile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime. Televiziunea transmite seriale precum "Bandele din Marea Britanie", "Primele 48 de ore", "Arhiva de crime a lui Fred Dinenage" şi "Detectivi paranormali".

Crime & Investigation Network ajunge în peste 50 milioane de case, din mai mult de 100 de ţări, având un conţinut tradus în peste 17 limbi.

În afară de Crime & Investigation Network, pe piaţa audiovizualului din România mai sunt disponibile şi televiziunile History şi History HD, aflate tot în portofoliul companiei A+E Networks UK.

A+E Networks UK, un joint venture între A+E Networks şi BSkyB, este una dintre cele mai importante companii la nivel mondial în distribuţia televiziunilor de divertisment. Din portofoliul companiei fac parte televiziunile tematice History, History HD, BIO, Crime&Investigation Network, Crime & Investigation Network HD şi H2.

A+E Networks UK s-a lansat în noiembrie 1995, activează în 100 de ţări şi ajunge, prin intermediul televiziunilor sale, în peste 71 de milioane de locuinţe, cu conţinut tradus în 18 limbi.

UPC Romania este una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii de pe piaţa locală. Compania oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit şi analogică), internet în bandă largă şi telefonie în aproximativ 200 de oraşe. Serviciile digitale oferite de UPC România îi conectează pe cei 1.153.700 de clienţi la universul digital. Premierele UPC pe piaţa din România includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar şi a celui mai rapid internet prin cablu, Fiber Power 200 Mbps. UPC România este afiliată la Liberty Global, Inc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici