Televiziunea muzicală MTV România a fost scoasă din grila UPC

Televiziunea muzicală MTV România a fost scoasă din grila UPC România începând de la 1 septembrie, potrivit unui anunţ transmis de compania de telecomunicaţii abonaţilor săi.

6195 afișări
Imaginea articolului Televiziunea muzicală MTV România a fost scoasă din grila UPC

Televiziunea muzicală MTV România a fost scoasă din grila UPC

Potrivit mai multor comentarii publicate de telespectatori pe reţeaua de Facebook a UPC, MTV România a fost eliminat atât din grila analogică a UPC, cât şi din cea digitală.

Anunţul ar fi fost făcut de companie către abonaţii săi în urmă cu aproximativ o lună.

Tot de la 1 septembrie, UPC a operat mai multe modificări în pachetele sale, din grila operatorului de cablu fiind scoasă şi televiziunea Duck TV.

Până la ora difuzării acestei ştiri, reprezentanţii UPC nu au răspuns la întrebările adresate de MEDIAFAX privind motivul pentru care au fost operate aceste modificări în grilă.

Compania de telecomunicaţii UPC România este deţinută de grupul american Liberty Global, Inc. UPC România oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit şi analogică), internet în bandă largă şi telefonie în aproximativ 200 de oraşe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici