Televiziunile Crime&Investigation Network şi History HD, s-au lansat pe Romtelecom şi NextGen

Televiziunile Crime&Investigation Network (CI) şi History HD, aflate în portofoliul companiei A+E Networks UK, s-au lansat în grilele operatorului Romtelecom şi ale subsidiarei sale NextGen Communications, fiind difuzate prin cablu, satelit şi internet.

228 afișări
Imaginea articolului Televiziunile Crime&Investigation Network şi History HD, s-au lansat pe Romtelecom şi NextGen

Televiziunile Crime&Investigation Network şi History HD, s-au lansat pe Romtelecom şi NextGen

Compania A+E Networks UK a anunţat joi, într-un comunicat remis MEDIAFAX, că îşi extinde portofoliul de televiziuni în România.

"Suntem încântaţi să anunţăm distribuirea History HD şi CI prin operatorii locali Romtelecom şi NextGen. History este cea mai populară televiziune factuală din România şi suntem bucuroşi că audienţa noastră în continuă creştere poate să se bucure acum de conţinut HD", a declarat Bakori Davis, Vice-President of Commercial Operations în cadrul A+E Networks UK.

Televiziunea History a fost lansată de Romtelecom în august 2011, iar în prezent este disponibilă şi în format HD ca parte a pachetelor "Extra" şi "Maxim", atât prin satelit, cât şi digital (IPTV). History HD este inclusă şi în opţiunea suplimentară HD TV de la NextGen Communications. Printre emisiunile cu cea mai mare audienţă ale televiziunii se numără "Aşii amanetului" şi "Colecţia de la Count’s Kustoms", potrivit comunicatului.

Conform sursei citate, History va oferi o serie largă de emisiuni prin intermediul "Filmotecii" disponibile în cadrul IPTV de la Romtelecom. History foloseşte această platformă pentru a le oferi telespectatorilor avanpremiere, precum serialul "Vikingii".

În data de 16 ianuarie, Romtelecom anunţa că va difuza promoţional şapte televiziuni în format High Definition - AXN HD, History HD, Sundance HD, Shorts HD, iConcerts HD, FashionTV HD şi Filmbox HD.

Pe de altă parte, televiziunea Crime&Investigation Network (CI) s-a lansat în România în luna septembrie 2013, odată cu lansarea pe UPC, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX la momentul respectiv de A+E Networks UK.

Începând din 3 martie, televiziunea Crime & Investigation Network este disponibilă şi în pachetul Romtelecom "Maxim" şi în pachetele digital şi analog ale NextGen, oferind telespectatorilor detalii despre situaţii reale. CI deschide uşile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime. Televiziunea difuzează emisiuni precum "Primele 48 de ore" şi "Copii ucigaşi".

A+E Networks UK, un joint venture între A+E Networks şi BSkyB, este una dintre cele mai importante companii la nivel mondial în distribuţia televiziunilor de divertisment. Din portofoliul companiei fac parte televiziunile tematice History, History HD, BIO, Crime&Investigation Network, Crime & Investigation Network HD şi H2.

A+E Networks UK s-a lansat în noiembrie 1995, activează în 76 de ţări, din Marea Britanie, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu şi ajunge în peste 85 de milioane de locuinţe, cu conţinut tradus în 17 limbi.

La finalul anului 2013, Romtelecom avea peste 4,85 milioane de abonamente în portofoliu, pentru servicii de televiziune, internet în bandă largă şi voce, precum şi soluţii complexe de business ICT.

NextGen Communications este o subsidiară deţinută 100% de Romtelecom. Compania oferă servicii de internet prin fibră optică la viteze de până la 100 Mbps, televiziune prin cablu coaxial şi telefonie în 60 de oraşe şi peste 200 de localităţi rurale din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici