Thorsten Schweer este noul director de programe al Cartoon Network şi Boomerang, inclusiv în România

Thorsten Schweer a fost numit în funcţia de director de programe al Cartoon Network şi Boomerang, pentru Europa Centrală şi de Est, urmând să fie responsabil inclusiv de operaţiunile din România ale celor două televiziuni pentru copii.

172 afișări
Imaginea articolului Thorsten Schweer este noul director de programe al Cartoon Network şi Boomerang, inclusiv în România

Thorsten Schweer este noul director de programe al Cartoon Network şi Boomerang, inclusiv în România

Thorsten Schweer va fi responsabil de conţinutul de program linear şi non-linear, planificarea programelor, dublarea şi achiziţiile pentru Cartoon Network şi Boomerang în Europa Centrală şi de Est, regiune care cuprinde, printre altele, Germania, Belgia, Olanda, Luxemburg, Polonia, Rusia şi România.

Din fosta sa poziţie de Head of Program Planning & Material Coordination la KiKA, în Germania, Thorsten Schweer a fost responsabil cu planificarea şi dezvoltarea strategiilor de programe pentru canalele de copii. Schweer a lucrat timp de şase ani şi în cadrul companiei MGM, unde a ocupat funcţia de director de programe & on-air. Din această poziţie, el a fost direct responsabil de lansarea televiziunilor MGM în Europa Centrală, dar şi de programe, de achiziţii şi de promovarea on-air.

Din noua funcţie, Thorsten Schweer îi va raporta lui Matthias Heinze, vicepreşedinte pentru operaţiuni comerciale pentru Europa Centrală şi de Est şi manager general pentru Europa de Est al Turner.

"Suntem foarte încântaţi să îl avem pe Thorsten Schweer în echipa noastră. El aduce o vastă experienţă internaţională şi o foarte bună expertiză în ceea ce priveşte televiziunea pentru copii, lucruri care vor juca un rol important în consolidarea poziţiei de lider a televiziunilor Cartoon Network şi Boomerang în România", a declarat Matthias Heinze.

Thorsten Schweer o înlocuieşte în această funcţie pe Sylvia Nagl, care a părăsit compania, după cum au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Turner.

Turner Broadcasting System (TBS) International opereză în prezent branduri precum CNN, TNT, Cartoon Network şi Turner Classic Movies, dar şi reţele în America Latină, Europa, Orientul Mijlociu şi Africa şi Asia Pacific. TBS face parte din familia Time Warner, alături de Warner Bros şi HBO şi operează 180 de televiziuni, 32 de branduri în 37 de limbi, în mai mult de 200 de ţări. Turner Broadcasting este o companie a Time Warner.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici