Turcan: Există mai multe nume care sunt vehiculate pentru TVR, dar decizia finală nu a fost luată

Deputatul PDL Raluca Turcan a declarat, joi, că nu s-a luat o decizie nici în Comisia de cultură, nici în partid cu privire la o altă persoană care să fie propusă pentru a prelua conducerea interimară a TVR, după ce Robert Turcescu a declinat oferta, menţionând că sunt mai multe nume vehiculate.

38 afișări
Imaginea articolului Turcan: Există mai multe nume care sunt vehiculate pentru TVR, dar decizia finală nu a fost luată

Turcan: Există mai multe nume care sunt vehiculate pentru TVR, dar decizia finală nu a fost luată (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

"Lui Robert Turcescu i s-a făcut o propunere pentru a prelua conducerea interimară a TVR, dar a refuzat poziţia de interimat. Nu s-a luat o decizie nici în comisie, dar nici în interiorul partidului cu privire la o altă persoană care ar putea fi propusă pentru această funcţie. Există mai multe nume care sunt vehiculate, dar decizia finală nu a fost luată", a declarat Turcan.

Întrebată care sunt persoanele propuse pentru această funcţie şi pe cine ar susţine personal, Turcan a spus că "nu ar fi corect" să se pronunţe în favoarea unuia sau altuia dintre cei propuşi.

"Consider că nu este corect să fac public niciunul dintre numele vechiculate, eu am spus că îl susţin pe Robert Turcescu doar în momentul în care în interiorul partidului s-a luat decizia pentru susţinerea acestuia la conducerea TVR", a spus Raluca Turcan.

Aceasta a afirmat că, cel mai probabil, decizia cu privire la directorul TVR va fi luată luni, când Comisia pentru cultură se va întruni în şedinţă.

Întrebată despre informaţia potrivit căreia o variantă pentru şefia TVR ar fi Cezar Ion, preşedintele AJR, Turcan a declarat că este un nume vehiculat, sunt mai multe propuneri pentru desemnarea preşedintelui TVR, dar nu s-a luat o decizie.

Robert Turcescu a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că a declinat oferta de a prelua funcţia de director interimar al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), jurnalistul precizând că a luat această decizie după ce "s-a gândit foarte serios" la cariera lui profesională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici