Ultimul episod al unui serial care a ţinut 37 de ani a fost difuzat în Australia

Ultimul episod al serialului Neighbours care a ţinut 37 de ani a fost difuzat în Australia, potrivit BBC.

656 afișări
Imaginea articolului Ultimul episod al unui serial care a ţinut 37 de ani a fost difuzat în Australia

Ultimul episod al unui serial care a ţinut 37 de ani a fost difuzat în Australia

Ultimele episoade ale telenovelei Neighbours au fost difuzate în Australia. Sute de fani s-au adunat să le urmărească pe un ecran mare în Melbourne, oraşul în care se desfăşoară şi se produce serialul. În Marea Britanie, unde Neighbours a avut cel mai mare succes, finalul va fi difuzat vineri seara pe Channel 5.

Foste vedete ale serialului, printre care Kylie Minogue, Jason Donovan, Guy Pearce şi Margot Robbie, s-au întors pentru a-şi lua rămas bun de la actori.

De-a lungul celor aproape 37 de ani, telenovela a avut parte de accidente de avion, incendii, înecuri şi mai multe scene lacrimogene pe patul de spital. Producătorul executiv Jason Herbison a declarat pentru BBC că scopul ultimelor episoade a fost acela de a oferi o „îmbrăţişare de grup" fanilor care au crescut cu serialul.

Dispariţia serialului după aproape 9.000 de episoade vine pe fondul scăderii audienţelor. În Australia, Neighbours s-a luptat să atragă 100.000 de telespectatori zilnic pe un canal subsidiar al Network Ten. Chiar şi în Marea Britanie, unde, la sfârşitul anilor 1980, 20 de milioane de oameni se uitau cu regularitate la emisiune (mai mult de o treime din populaţie), cifrele de audienţă sunt acum mai aproape de un milion.

În martie, Channel 5 a anunţat că renunţă la emisiune provocând o problemă de finanţare, deoarece reţeaua britanică era un partener cheie al realizatorilor serialului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
serial,
neighbours,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici