Un documentar despre cel mai mare taifun din lume, cel din Filipine, pe 26 decembrie, la Discovery

Discovery Channel va difuza, pe 26 decembrie, de la ora 22.00, un documentar despre cel mai mare taifun din lume, cel din Filipine, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

496 afișări
Imaginea articolului Un documentar despre cel mai mare taifun din lume, cel din Filipine, pe 26 decembrie, la Discovery

Un documentar despre cel mai mare taifun din lume, cel din Filipine, pe 26 decembrie, la Discovery (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Prezentând în premieră absolută imagini filmate de echipe de ştiri aflate la faţa locului, dar şi opinii ale unor experţi în domeniu şi mărturii în exclusivitate ale unor "vânători de furtuni" care au fost martorii oculari ai pregătirii şi dezlănţuirii acestui cataclism, programul "Cel mai mare taifun din lume" va fi difuzat în premieră pe Discovery Channel, pe 26 decembrie, de la ora 22.00.

Urmărind oră de oră Taifunul Haiyan, acest program relatează povestea completă a fenomenului, explicând ştiinţific forţa sa distrugătoare şi cumulul de evenimente care au dus la producerea sa.

Acest documentar include şi interviuri cu experţi în climatologie, meteorologie şi oceanologie, dar şi segmente de grafică 3D, imagini preluate prin satelit şi demonstraţii practice, pentru a urmări amănunţit derularea taifunului din Filipine, apelând la cele mai recente tehnologii.

În plus, experţii încearcă să prognozeze ce s-ar putea întâmpla în continuare, pornind de la impactul inevitabil pe care îl au schimbarea climei şi creşterea temperaturii mărilor. Comparând Taifunul Haiyan cu alte furtuni produse în ultima vreme pe glob, profesioniştii investighează dacă astfel de evenimente ar putea pune în pericol viaţa, folosind cele mai recente tehnologii utilizate pentru detectarea furtunilor.

"Cel mai mare taifun din lume" este un program realizat de către ITN Productions pentru Discovery Networks International. Elizabeth McIntyre este producătorul executive din partea Discovery, iar Emma Read este producătorul executiv pentru ITN Productions.

Discovery Networks Europa Centrală & de Est, Orientul Mijlociu & Africa (CEEMEA) face parte din una din cele mai mari companii de media din lume în domeniul programelor non-ficţiune, Discovery Communications. Discovery Networks CEEMEA le oferă oamenilor posibilitatea de a-şi explora universul şi de a-şi satisface curiozitatea, prin intermediul celor 14 branduri de televiziune, în frunte cu Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science şi Discovery HD Showcase, dar şi prin intermediul produselor şi serviciilor sale comerciale şi educaţionale. Programele Discovery sunt difuzate în 27 limbi, ajungând la peste 244 de milioane de abonaţi din 118 ţări, de pe trei continente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici