Un membru CNA spune că îşi deschide un cont de Facebook pe care va analiza activitatea Consiliului

Narcisa Iorga, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), i-a anunţat, în şedinţa de joi, pe ceilalţi membri ai CNA că îşi va deschide un cont de Facebook şi un site, care se vor numi "Despre audiovizual" şi pe care va analiza tot ce se întâmplă în cadrul instituţiei.

116 afișări
Imaginea articolului Un membru CNA spune că îşi deschide un cont de Facebook pe care va analiza activitatea Consiliului

Un membru CNA spune că îşi deschide un cont de Facebook pe care va analiza activitatea Consiliului (Imagine: Shutterstock)

"Vă anunţ pe toţi colegii şi cei prezenţi (la şedinţa CNA de joi, n.r.) că, începând de astăzi, îmi deschid un cont de Facebook şi un site în care voi analiza tot ce se întâmplă aici în CNA", a spus Narcisa Iorga.

În glumă, un alt membru al CNA, Radu Călin Cristea, i-a răspuns Narcisei Iorga: "Narcisa, eu îl am deschis deja, o să comunicăm (...) Pregăteşte-te (...) Eu am deja vreo 4.000 şi ceva de prieteni, sunt foarte avansat, să ştii".

În schimb, Narcisa Iorga i-a spus: "Tu scrii despre politică (...) Eu voi scrie despre CNA şi contul meu se va numi «Despre audiovizual»".

Consiliul Naţional al Audiovizualului este unica autoritate de reglementare în domeniul programelor audiovizuale, o instituţie publică autonomă aflată sub control parlamentar. Consiliul se întruneşte, în mod curent, de două ori pe săptămână, în şedinţe publice şi este mandatat să monitorizeze radiodifuzorii şi să aplice sancţiuni în cazul în care constată încălcări ale reglementărilor în vigoare. Totodată, CNA eliberează licenţe audiovizuale.

În prezent, Consiliul Naţional al Audiovizualului include 11 membri: Laura Georgescu (preşedinte), Viorel-Vasile Buda (vicepreşedinte), Florin Gabrea, Lorand Turos, Valentin Jucan, Narcisa Iorga, Monica Gubernat, Christian Mititelu, Cristina Trepcea, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici