Un spectacol care a avut premiera în urmă cu 15 ani se joacă cu casa închisă la Sibiu

Primul spectacol la care s-au vândut toate biletele la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) 2022 este „Faust”, impresionanta producţie a Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu, a cărei premieră a avut loc în urmă cu 15 ani, când Sibiul a fost Capitală Culturală Europeană, în 2007.

337 afișări
Imaginea articolului Un spectacol care a avut premiera în urmă cu 15 ani se joacă cu casa închisă la Sibiu

Un spectacol care a avut premiera în urmă cu 15 ani se joacă cu casa închisă la Sibiu

Chiar dacă premiera a avut loc acum 15 ani, „Faust”, de J. W. Goethe, în regia lui Silviu Purcărete, continuă să seducă iubitorii teatrului din întreaga lume şi este primul spectacol sold-out la ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu.

„Sunt mândru că, din nou, o producţie românească, o producţie de aici, din Sibiu, este printre cele mai căutate din programul FITS şi în acest an. În acelaşi timp, toate biletele se vând ca pâinea caldă şi vreau să mulţumesc publicului FITS pentru generozitate şi pentru deschiderea pe care o arată faţă de producţii dintre cele mai variate, de la Noh japonez până la fado, de la circ la concerte în lăcaşuri de cult, de la actori consacraţi la tineri aflaţi la început de drum. Din păcate, sălile din Sibiu au o capacitate limitată la câteva sute de locuri, astfel încât cei care amână alegerea spectacolelor pe care să le vadă la FITS ar putea avea surpriza că nu vor mai găsi bilete”, a spus Constantin Chiriac, preşedinte FITS şi director general TNRS.

La reprezentaţia din 2 iulie, biletele la „Faust” sunt deja epuizate, iar spectatorii mai au şansa de a vedea acest spectacol în cadrul FITS doar pe 3 iulie, însă şi în acest caz mai sunt foarte puţine locuri.

Aflat la cea de a 29-a ediţie, FITS are loc în acest an între 24 iunie şi 3 iulie, tema din acest an este „FRUMUSEŢE”, iar programul şi biletele se găsesc pe site: www.sibfest.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici