Un tanc a adus la sediul BBC petiţia în favoarea lui Jeremy Clarkson - VIDEO

Un tanc a adus la sediul BBC o petiţie, semnată de peste un milion de oameni, prin care se solicită anularea suspendării prezentatorului Jeremy Clarkson.

696 afișări
Imaginea articolului Un tanc a adus la sediul BBC petiţia în favoarea lui Jeremy Clarkson - VIDEO

Un tanc a adus la sediul BBC petiţia în favoarea lui Jeremy Clarkson (Captură video)

Prezentatorul emisiunii Top Gear este în prezent suspendat ca urmare a unei "altercaţii" pe care a avut-o cu unul dintre producători, notează bbc.com.

Petiţia, care a adunat peste un milion de semnături, a fost adusă la sediul televiziunii publice din Marea Britanie de un tanc în care se afla un bărbat îmbrăcat în costumul lui Stig, cunoscutul pilot de încercare al emisiunii.

Harry Cole, autor al blogului Guido Fawkes, care se află la originea petiţiei, a explicat că nu doreşte să apere comportamentul prezentatorului arătând că acţiunile acestuia sunt problema departamentului de specialitate din cadrul BBC, însă consideră că cifrele vorbesc de la sine: "un milion de oameni vor să îl vadă în emisie".

"Nu vrem să îi luăm apărarea, dar oamenii îl iubesc şi vor să îl vadă la BBC duminică seara, aşa că nu mai tensionaţi telespectatorii  şi readuceţi-l pe ecran", a spus Cole adăugând "Pedepsiţi-l pe Clarkson, dar nu pedepsiţi telespectatorii".

"Acest milion de semnături arată ce cred oamenii cu adevărat despre Jeremy Clarkson", susţine Harry Cole.

Richard Hammond şi James May, coprezentatorii emisiunii Top Gear, au refuzat să continue emisiunea fără Jeremy Clarkson, notează telegraph.co.uk.

Ultimele trei episoade urmau să fie difuzate utilizând înregistrări, iar prezentarea din platou trebuia să fie asigurată de Hammond şi May, însă un director din cadrul BBC a dezvăluit că cei doi au refuzat oferta de a continua fără colegul lor.

Vorbind în cadrul unui eveniment caritabil, desfăşurat joi, la Londra, Jeremy Clarkson a făcut aluzie la concedierea sa de către BBC: "Nu-mi amintesc când am făcut ultimul tur pe pista Top Gear, înainte ca BBC să mă concedieze".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici