Următorul film din franciza "Star Wars" va fi lansat în decembrie 2017 - VIDEO

Lungmetrajul "Star Wars: Episode VIII", următorul film din franciza "Războiul stelelor", va fi lansat în decembrie 2017, cu nouă luni mai târziu faţă de data stabilită iniţial, au anunţat, miercuri, reprezentanţii studiourilor Walt Disney, citaţi de Reuters.

2867 afișări
Imaginea articolului Următorul film din franciza "Star Wars" va fi lansat în decembrie 2017 - VIDEO

Următorul film din franciza "Star Wars" va fi lansat în decembrie 2017 - VIDEO

Astfel, filmul "Star Wars: Episode VIII", ce va fi scris şi regizat de Rian Johnson, va fi lansat în cele din urmă pe 15 decembrie 2017. Iniţial, producătorii acestei pelicule au anunţat că filmul urma să fie lansat pe 26 mai 2017.

Filmele hollywoodiene realizate cu bugete mari şi care sunt lansate în sezonul estival au atras un număr impresionant de spectatori în ultimii ani, însă Disney a remarcat succesul fenomenal pe care l-a avut cel mai recent film din această serie, "Star Wars: Trezirea Forţei", ce a fost lansat în decembrie 2015.

Acest lungmetraj a devenit deja filmul cu cele mai mari încasări din America de Nord, după ce a vândut bilete de peste 861 de milioane de dolari în Statele Unite şi Canada. De asemenea, cu 1,88 miliarde de dolari în box office-ul mondial, aceeaşi peliculă ocupă locul al treilea în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie.

Filmările de la "Star Wars: Episode VIII" vor debuta la Londra, în februarie.

Fanii francizei se aşteaptă ca noul film să prezinte alte aventuri ale noilor personaje din franciză, Rey (Daisy Ridley), Finn (John Boyega), Poe Dameron (Oscar Isaac) şi maleficul Kylo Ren (Adam Driver).

Veteranii francizei, Carrie Fisher (General Leia) şi Mark Hamill (Luke Skywalker) ar putea să revină la rândul lor în filmul din 2017, însă studiourile Disney nu au făcut deocamdată niciun comentariu în privinţa distribuţiei noii pelicule.

"Rogue One: A Star Wars Story", un film independent de franciza "Star Wars", cu personaje complet noi, dar care sunt inspirate din această serie cinematografică, va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 16 decembrie 2016.

Tot miercuri, studiourile Disney au anunţat că vor lansa al cincilea film din populara franciză "Piraţii din Caraibe", în care joacă Johnny Depp, în mai 2017, o dată atribuită anterior următorului film din seria "Star Wars".

George Lucas a vândut compania Lucasfilm în 2012, pentru 4,05 miliarde de dolari, studiourilor Disney, care au anunţat ulterior că vor continua seria "Războiul Stelelor/ Star Wars" cu aceste trei noi filme.

Franciza "Războiul stelelor" a devenit un veritabil fenomen cultural, iar personaje precum Luke Skywalker, Prinţesa Leia şi Darth Vader şi fraze precum "May the force be with you" ("Forţa fie cu tine") au intrat în cultura populară mondială.

Franciza "Star Wars", creată de George Lucas, a generat încasări de peste 4,4 miliarde de dolari în box office-ul mondial, după lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, în anul 1977.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici