Victorie pentru Adele la Brit Awards 2022. Cântăreaţa a câştigat trei din cele patru premii principale

Adele a câştigat marţi trei din cele patru premii principale la Brit Awards, premiile industriei muzicale britanice, unde a oferit şi o interpretare deosebită a piesei sale I Drink Wine, scrie BBC.

538 afișări
Imaginea articolului Victorie pentru Adele la Brit Awards 2022. Cântăreaţa a câştigat trei din cele patru premii principale

Victorie pentru Adele la Brit Awards 2022. Cântăreaţa a câştigat trei din cele patru premii principale

Cântăreaţa a câştigat premiul pentru cel mai bun artist, cel mai bun album şi cel mai bun cântec al anului pentru Easy on Me.

Ed Sheeran a fost încoronat şi el compozitor al anului la O2 Arena din Londra, unde a interpretat hitul său Bad Habits alături de rockerii de la Bring Me the Horizon.

Dua Lipa a câştigat celălalt mare premiu al serii, deoarece utilizatorii TikTok au votat pentru ea şi nu pentru Adele ca fiind cel mai bun artist pop/R&B.

Aceasta înseamnă că, cel puţin pentru moment, Robbie Williams rămâne în faţa lui Adele, fiind cel mai premiat artist din istoria Brits, cu 13 premii.

Ceremonia a fost găzduită pentru prima dată de Mo Gilligan, care i-a luat locul (la "Mo-2 Arena", aşa cum a redenumit-o) lui Jack Whitehall.

Comicul l-a ironizat pe premierul Boris Johnson în legătură cu controversa party-gate-ului.

Un alt moment a fost oferit de câştigătoarea premiului pentru cel mai bun artist nou, Little Simz, căreia i s-a alăturat pe scenă actriţa Emma Corrin, din The Crown, în timpul unui medley de piese de pe albumul ei apreciat de critici, Sometimes I Might Be Introvert.

În altă parte a serii, chitaristul trupei Rolling Stones, Ronnie Wood, a fost prezent pentru a-i înmâna premiul pentru cel mai bun rock/alternativ lui Sam Fender.

Abba au fost nominalizaţi ultima dată la Brit Award în 1977, pierzând în faţa lui Simon & Garfunkel, iar marţi au avut o soartă similară, deoarece Silk Sonic - alias Bruno Mars şi Anderson .Paak - au luat premiul pentru cel mai bun grup internaţional.

Billie Eilish a scăpat de concurenţa Oliviei Rodrigo şi a câştigat premiul pentru cel mai bun artist internaţional. Dar Rodrigo, în vârstă de 18 ani, care şi-a făcut debutul live la premiile de anul trecut, s-a revanşat câştigând premiul pentru cel mai bun cântec internaţional pentru Good 4U.

Printre ceilalţi câştigători s-au numărat Wolf Alice pentru cel mai bun grup şi Becky Hill pentru cel mai bun dans.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici