VIDEO. Un coiot pasionat de golf. Proprietarul casei nici nu visa ce se petrece în curte, în timpul nopţii

  • Tu ştii ce se întâmplă în curtea ta când dormi?
  • Crezi că un coiot ştie să joace golf?
  • A fost surprins de camerele de supraveghere, probabil încercând să-şi îmbunătăţească aptitudinile.
477 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Un coiot pasionat de golf. Proprietarul casei nici nu visa ce se petrece în curte, în timpul nopţii

VIDEO. Un coiot joacă golf şi se distrează de minune. Tu ştii ce se întâmplă în curtea ta când dormi?

Tu ştii ce se întâmplă în curtea ta când dormi? Crezi că un coiot ştie să joace golf? Poate unii dintre ei ştiu, dar jucăuşul ăsta, care aleargă de colo-colo după o minge de golf pe terenul cuiva, nu prea are idee despre ce e vorba în sportul ăsta.

A fost surprins de camerele de supraveghere ale unei case din Tarzana, California, probabil încercând să-şi îmbunătăţească aptitudinile. Vreo trei minute a tot alergat după mingea de golf, după care s-a plictisit, însă proprietarul terenului crede că va reveni şi în alte nopţi.

Aşa că data viitoare când te simţi plictisit, sau singur, adu-ţi aminte de coiot şi o să-ţi dai seama că nu ai nevoie de altcineva ca să te distrezi, pentru că dacă un coiot poate alerga trei minute după o minge de golf, poţi să te distrezi şi singur.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici