Zeci de mii de parole de Twitter au fost publicate pe Internet

Site-ul de microbloguri Twitter a anunţat marţi că efectuează o anchetă pentru a afla cum au ajuns numele şi parolele a zeci de mii de utilizatori să fie publicate pe site-ul de partajare de fişiere Pastebin.com.

673 afișări
Imaginea articolului Zeci de mii de parole de Twitter au fost publicate pe Internet

Zeci de mii de parole de Twitter au fost publicate pe Internet

Informaţii referitoare la aproximativ 35.000 de conturi de client ar fi fost compromise, potrivit unui mesaj postat online de Twitter.

"Studiem situaţia şi am trimis reiniţieri ale parolelor pentru conturile care ar fi putut fi afectate", a adăugat Twitter.

Lista publicată pe Pastebin pare să conţină în special conturi de spam şi coordonate inexacte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici