Ziare britanice, obligate să retragă poze cu familia Middleton în vacanţă. Care este motivul

Trei ziare britanice au fost obligate să retragă de pe site-urile lor fotografii din 2006 cu Kate Middleton, devenită între timp ducesă de Cambridge prin căsătoria cu prinţul William, şi sora ei, Pippa, în costume de baie, pe un vapor, potrivit comisiei de plângeri contra presei.

1287 afișări
Imaginea articolului Ziare britanice, obligate să retragă poze cu familia Middleton în vacanţă. Care este motivul

Ziare britanice, obligate să retragă poze cu familia Middleton în vacanţă. Care este motivul (Imagine:www.bigpicturesphoto.com)

The Daily Mail, The Mail on Sunday şi The Daily Mirror au acceptat să scoată de pe site-urile lor aceste poze, în care surorile Middleton apăreau înotând şi făcând plajă, pe un vapor pe lângă Ibiza, după ce familia ducesei de Cambridge a depus o plângere anul acesta. În fotografii apăreau şi fratele lui Kate, James, şi mama acesteia, Carole.

Familia Middleton susţine în plângerea făcută că aceste fotografii au fost realizate "într-un loc în care avea dreptul legitim la respectarea vieţii private".

Conducerile ziarelor au susţinut, la rândul lor, că pozele au fost publicate de nenumărate ori din 2006 şi au dezminţit faptul că vaporul pe care se afla familia ar fi fost urmărit de fotografi, aşa cum au susţinut reclamanţii, acceptând totuşi să retragă controversatele materiale.

Acestea au căpătat un interes crescut după nunta lui Kate cu prinţul William, în aprilie anul acesta, în cadrul căreia Pippa a fost domnişoară de onoare. Aceasta din urmă aproape că a eclipsat-o pe mireasă, făcând senzaţie într-o rochie mulată, iar de la eveniment, ea apare constant pe prima pagină a revistelor cu vedete şi a tabloidelor britanice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici