Ziarele în viitor: ecrane flexibile e-paper

Presa scrisă trece printr-o perioadă critică. Stând între Internet şi interesele economice respectiv politice ca între ciocan şi nicovală, credibilitatea şi tehnologia sunt două dintre problemele mari ale presei actuale. Cel puţin una dintre ele, ameninţarea Internetului, ar putea fi combătută tot cu ajutorul tehnologiei.

46 afișări
Imaginea articolului Ziarele în viitor: ecrane flexibile e-paper

Ziarele în viitor: ecrane flexibile e-paper (Imagine: www.go4it.ro)

Altfel spus, cei de la LG au demarat producţia în masă a două produse care îşi vor face pe viitor loc în rândul cărţilor, al ziarelor şi al revistelor scrise. Este vorba de un ecran color de tip e-paper (hârtie electronică) de 9.7 inch şi alt e-paper alb negru de 19 inch. Acesta din urmă este flexibil şi ar putea arata exact ca în imagine.

Citeşte mai multe despre ziarul electronic pe www.go4it.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici