Ziarul RING, cel mai citit cotidian local din România, a ajuns la ediţia cu numărul 1000

În cei 4 ani de prezenţă în presa românească, ziarul ring şi-a propus şi a reuşit în fiecare ediţie să promoveze bunul simţ şi nu grobianismul, elitele în detrimentul non-valorii, să reflecte purul adevăr şi nu bârfa. Astfel, prin fiecare ediţie, întreaga echipă redacţională a reuşit să facă presă de calitate, şi va continua în aceeaşi manieră.

19678 afișări
Imaginea articolului Ziarul RING, cel mai citit cotidian local din România, a ajuns la ediţia cu numărul 1000

Ziarul RING, cel mai citit cotidian local din România, a ajuns la ediţia cu numărul 1000

Momentul va fi marcat cu o ediţie specială a ziarului, care va avea 32 de pagini.

În cadrul celor 32 pagini va fi prezentată echipa redacţională şi felul în care a crescut ziarul pe parcursul celor 4 ani, premiile obţinute şi campanile organizate.

Pentru marcarea celor 1000 de numere, începând cu ora 10:00 ediţia specială a ziarului "va ieşi şi în stradă" fiind distribuită volant în mai multe locaţii intens circulate din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici