10 branduri "made in China" vor face legea pe piaţa mondială

China are unele dintre cele mai puternice branduri din lume, despre care poate că nu ai auzit, dar care vor domina piaţa în următorii ani. Multe nu sunt îndeajuns promovate din cauza concepţiei potrivit căreia toate produsele "made în China" sunt contrafacute, clone ale celor din Occident. Analiştii spun, însă, că valoarea multor branduri din China a crescut cu mai mult de 10 miliarde de dolari în ultimul an, iar proprietarii au planuri de extindere la nivel global.

1338 afișări
Imaginea articolului 10 branduri "made in China" vor face legea pe piaţa mondială

10 branduri "made in China" vor face legea pe piaţa mondială

10. Kweichow Moutai

Valoarea brandului: 9,9 miliarde de dolari

Compania controlată de stat Kweichow Moutai produce lichiourul Maotai, care este cunoscut încă din timpul dinastiei Qing (care a domnit între ani 1.600 şi 1.900) şi ocupa locul 2 pe piaţa de profil chineză.

9. Ping An

Valoarea brandului: 11 miliarde de dolari

Ping An este o companie de asigurări gigant care a fost înfiinţată în 1988 şi a fost listată la bursă în 2004. Cel mai mare acţionar este HSBC care deţine 16,8% din acţiuni. Acum, firma are sucursale în 150 de ţări.

8. Banca agricolă din China

Valoarea brandului: 11,6 miliarde de dolari

Banca este considerată una dintre primele patru instituţii financiare ale Chinei. Oferta publică de listare a băncii (IPO), în 2010, a strâns 22,1 miliarde de dolari, cel mai mare IPO din China. În plus, este pe locul 25 în topul mondial al celor mai mari companii din lume, imediat după Volkswagen.

Citeşte mai multe despre brandurile "made in China" pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici