A fentat ANAF-ul în stil mare: un bihorean nu a declarat încasări de 12,5 mil de lei

Un bihorean a încasat 12,5 milioane de lei, dar nu i-a declarat la Fisc, spune preşedintele ANAF, Lucian Heiuş.

556 afișări
Imaginea articolului A fentat ANAF-ul în stil mare: un bihorean nu a declarat încasări de 12,5 mil de lei

A fentat ANAF-ul în stil mare: un bihorean nu a declarat încasări de 12,5 mil de lei

„În luna octombrie am constatat venituri suplimentare de 30,7 milioane de lei. Creanţele fiscale aferente acestor venituturi suplimentare sunt în valoare de 5,9 milioane de lei”, anunţă preşedintele ANAF, Lucian Heiuş.

El precizează că primele trei persoane ca diferenţă a veniturilor declarate şi veniturile estimate de ANAF sunt din judeţul Bihor, un venit suplimentar de 12,5 milioane de lei, din judeţul Satu Mare, cu o diferenţă de 7,9 milioane de lei, precum şi din sectorul 1 al Capitalei, cu o diferenţă de 7,2 milioane de lei

„Deci sunt sume mari la care am descoperit aceste diferenţe nedeclarate şi care nu au putut să fie justificate”, încheie preşedintele ANAF.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
anaf,
venituri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici