A fost anunţat numărul oficial de autoturisme produse în România în octombrie 2021

În octombrie 2021, au fost produse în România un număr de 18.277 autoturisme, anunţă ACAROM – Asociaţia Constructorilor de Automobile din Romnia.

1933 afișări
Imaginea articolului A fost anunţat numărul oficial de autoturisme produse în România în octombrie 2021

A fost anunţat numărul oficial de autoturisme produse în România în octombrie 2021

Dintre acestea, 13.820 unităţi au fost produse în uzina Dacia de la Mioveni şi 4.457 unităţi au fost produse de uzina Ford de la Craiova.

Producţia de autoturisme în România în primele zece luni ale anului 2021 se situează la 333.179 unităţi.

În perioada ianuarie - octombrie, Dacia a produs 208.104 unităţi, iar Ford = 125.075 unităţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
auto,
producţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici