Acţiunile Snapchat se tranzacţionează pe bursa de la New York. Deţinătorul aplicaţiei de mesagerie a strâns 3,4 miliarde de dolari

Acţiunile Snap Inc sunt pregătite să fie tranzacţionate joi, pe bursa din Statele Unite, după ce deţinătorul aplicaţiei de mesagerie Snapchat a strâns 3,4 miliarde de dolari din oferta publică iniţială (IPO), miercuri, situându-se peste aşteptările existente în piaţă, scrie Reuters.

302 afișări
Imaginea articolului Acţiunile Snapchat se tranzacţionează pe bursa de la New York. Deţinătorul aplicaţiei de mesagerie a strâns 3,4 miliarde de dolari

Acţiunile administratorului Snapchat se tranzacţionează începând de joi pe bursa de la New York

Oferta publică iniţială a Snap a fost suprasubscrisă de mai mult de zece ori, ceea ce indică un interes maxim pentru acţiunile care urmează să fie tranzacţionate.

După ce a stabilit IPO la 17 dolari pe acţiune, deţinătorul aplicaţiei de mesagerie are o valoare de piaţă de aproape 24 de miliarde de dolari, dublu faţă de valoarea Twitter şi cea mai mare evaluare a IPO a unei companii americane din domeniul tehnologic după Facebook, evaluată în urmă cu cinci ani.

Pachetul include 200 de milioane de acţiuni, evaluate fiecare la 17 dolari, peste valoarea aşteptată de 14-16 dolari pe acţiune.

Snap este aşteptată să fie tranzacţionată, joi, la New York Stock Exchange, folosind simbolul SNAP.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici