Administrator club Predeal: Clienţii au renunţat la noaptea de vineri în club şi au tăiat 30% din băuturi

Clienţii nu mai vin în club de două ori pe săptămână, ci doar în noaptea de sâmbătă, şi au renunţat la peste o treime din băuturi, din cauza puterii tot mai scăzute de cumpărare, a declarat agenţiei MEDIAFAX Dan Măluşel, administratorul The Office Predeal.

521 afișări
Imaginea articolului Administrator club Predeal: Clienţii au renunţat la noaptea de vineri în club şi au tăiat 30% din băuturi

Administrator club Predeal: Clienţii au renunţat la noaptea de vineri în club şi au tăiat 30% din băuturi (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Dacă până anul trecut tinerii mergeau în cluburi şi vineri noaptea, şi sâmbătă noaptea, în acest an cei mai mulţi dintre ei ajung în discoteci doar sâmbăta.

"Cei care mai ajung totuşi vinerea în cluburi vin doar dacă sunt evenimente speciale, spectacole etc. Totodată, cei care vin au renunţat din cauza puterii scăzute de cumpărare şi la o parte din băuturi. Consumul a scăzut cu cel puţin 30%", a afirmat Măluşel.

El a spus că dacă în anii trecuţi un client consuma două sau chiar trei sticle de şampanie pe seară, acum mai bea doar una.

"Din cauza lipsei banilor, oamenii sunt mai echilibraţi în discoteci. Nu se mai îmbată atât de rău", a adăugat Măluşel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici