Air France dotează 19 avioane cu 76 de mini-apartamente, după o investiţie de 50 milioane euro - FOTO

Compania aeriană Air France va dota, din septembrie, 19 aeronave Boeing cu 76 de mini-apartamente cu o suprafaţă individuală de trei metri pătraţi, cabina de lux putând fi transformată în spaţiu de dormit, loc de servit masa, de relaxare sau de lucru, investiţia ridicându-se la 50 milioane euro.

675 afișări
Imaginea articolului Air France dotează 19 avioane cu 76 de mini-apartamente, după o investiţie de 50 milioane euro - FOTO

Air France dotează 19 avioane cu 76 de mini-apartamente, după o investiţie de 50 milioane euro

Cabinele La Premiere vor fi configurate în aeronavele Boeing modelul 777-300, având scaune complet rabatabile şi cotiere retractabile, astfel că se obţin paturi cu lungime de peste doi metri şi lăţime de 77 cm.

Acestea mai sunt dotate cu ecrane de 61 centimetri diagonală, cu touch-screen.

Compania aeriană va investi până la finalul anului 500 milioane de euro în schimbarea scaunelor de pe cele patru clase de confort şi în îmbunătăţirea serviciilor la bord şi la sol. Pe lângă cabinele de lux, investiţiile vizează 130 milioane euro în 10.000 scaune noi la clasa Economy, 1.100 scaune la clasa Premium Economy, precum şi 200 milioane euro în circa 2.100 cabine la clasa Business.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici